Walk-in

2tommelfingre tilføjede dette byggeprojekt den 11-11-2017

Min kone spurgte en aften om ikke vi skulle købe et nyt klædeskab. I et øjebliks uopmærksomhed foreslog jeg at man kunne bygge et walk-in. Bordet fangede og den tanke kunne ikke slettes fra hendes hukommelse   

Så da først mdf-plader og lægter var hentet og slæbt op på 5. sal (det var faktisk den hårdeste del at projektet), så gik byggeriet i gang. Jeg brugte vel ca. 3 weekender på det.
Skelettet var bygget op på en eftermiddag og pladerne blev monteret den efterfølgende weekend. Derefter var der en del mere spartelarbejde end jeg lige have forestillet mig. Især omkring det ene udvendige hjørne, hvor jeg monterede et "spartelhjørne". Det var vildt svært at få lavet en glat overgang fra spartel til væg, så jeg endte faktisk med at spartle hele den korte væg på 40 cm   
Reolsystem og kommode + lamper er købt i Ikea. Reolsystemet kunne sammensættes præcis som man ønskede med hylder, netkurve, bøjler til bukser m.m.
Alt i alt fik vi ca. 5-6 kvm walk-in, som ellers bare var spildplads i vores soveværelse. Kvadratmeterne bliver udnyttet langt bedre på denne måde.

Kategorier

Hus
Garderobe
 
Lejlighed
 
Opbevaring
 
Soveværelse
 

Giv et skulderklap

Skulderklap
Tilføjet 11-11-2017
De første lægter
Skelettet er sat
Så er der lukket
Malet og med foldedør
Gulvtæppe lagt
Kun de sidste fuger mangler
Indretningen er ved at være på plads
Så er der flyttet ind