Steroider

Hej håber I kan hjælpe mig med dette.

jeg har Decadurabolin injektion, og oxy tabletter.

Kan de bruges sammen, vedrørende træning med vægter.

er 24 år, 190 cm høj og vejer 88 kg. løfter som nu er ca. 95 kg i bænkpress (ved iki om I kan bruge det til noget)

Men hvis de to steorider kan bruges, hvordan tager man dem så, altså hvor meget af hvert?

Med håb om hjælp.

Dan
Hej håber I kan hjælpe mig med dette. jeg har... Vis hele indlægget
36 svar
 Følg tråden
Der er 20 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg har en del erfaring med anabolske steroider. Det kan jeg IKKE anbefale. Grunden til at folk trods alverdens kampagner og formaninger fortsat benytter sig af denne type doping, er at det meste er skræmmekampagner. Det er kun meget få der rammes af ALLE bivirkninger. De værste som varing impotens, forstørret prostata og åreforkalkning, opstår først efter meget lang tids brug. Hen værste bivirkning ved anabole steroider er dog de psykiske. Hvad end folk tror så er det et utroligt vanedannede stof. Er man typer der starter med den slags doping, så er man også typen der i forvejen har et forkvaklet selvbillede - og har man det, så er der garanti for at man ikke føler sig godt tilpas, når de kg man har taget på under et misbrug af anabole steroider, pludselig forsvinder igen. Jeg ved godt dette forum ikke er til direkte diskussion af anabole steroider. Jeg vil umiddelbart anbefale www.steroider.dk . Denne side har mange erfarne folk der for de flestes vedkommende har været misbrugere. De er ikke positivt stemt overfor doping og er i modsætning til et andet kendt site, ikke ude på at sælge anabolske steroider eller anden doping - de kommer udelukkende med deres egne erfaringer og har et godt indblik i de langsigtede bivirknigner.

tag et kig på www.steroider.dk

Doping . dk er også ok, men lad være at søge råd på www.bodyhouse .dk. Dette er primært folk der vil sælge stoffer.
Folk kan da gøre med deres krop hvad de vil... det er de i deres gode ret til.

Heldigvis er jeg da også i min gode ret til at mene, at de der anvender den slags stoffer, ikke har mange brikker at flytte med...

 " Hvis alt ser ud til at være i orden, så er der noget du har overset "


Med venlig hilsen

Jan

Solus 24 "Ofelia"   ___/)__/)_            www.solussiden.webs.com

Når du skriver at folk der bruger doping ikke har "mange brikker at flytte med" - Mener du så i målbar logisk/matematisk intelligens, eller fordi vi ikke passer ind i den gennemsnitlige sociale konstruktion, vores hverdag er bygget op omkring? Jeg vil umiddelbart antage at gennemsnitsintelligensen blandt misbrugere på www.steroider.dk er højere end normalt, også selvom vi/de har diverse issues, lige såvel som folk der drikker, ryger, ser på teenageporno, folk der lyver, snyder i skat, kører for hurtigt og uden sele, er utro osv osv osv osv. ???? Hvilke parametre udtaler du dig efter siden du mener vi falder under gennemsnittet hvad angår "brikker at flytte med" ?
det kan godt være de har nok brikker at flytte med når de starter men hen ad vejen forsvinder mange af brikkerne stille og roligt en hel del skal også ha lidt speed og coke så forsvinder der lidt mere sammen med realitetssansen og jobbet så god fornøjelse med dit misbrug det kan være vi ses når du kommer på et døgnbehandlingstilbud hvor jeg arbejder

der er altid solskin bag skyerne

Optimisten -> Det var egentlig et ganske usagligt svar du præsterede der. Personligt så misbruger jeg intet længere. Det var en årrække af mit liv der er forbi. En færdig epoke. Jeg forsøger mere at lægge op til en simpel etisk debat, om hvad der er værst. Du lægger hårdt ud med at generalisere. Faktisk har du så travlt at du glemmer det første grammatiske tegn man lærer i folkeskolen - Et punktum! Kan godt være du arbejder på et døgnbehandlingstilbud, men som du så nok selv ved, så er der sku nok flere pædagoger der har eksperimenteret med stoffer her i DK end der er misbrugere af anabole steroider. At sige at alle stroidmisbrugere tager coke og amfetamin er præcis lige så forkert som at sige at alle der ryger cigaretter, også ryger hash og eksperimenterer med LSD i weekenderne. Det er folk som dig, der resulterer i at dialogen med potentielt helbredelige misbrugere ødelægges, da de mødes af fordomme i en grad at de boycotter samarbejdet.
Annonce
du har måske aldrig hørt om nogen det er gået sådan. problemet er at mange unge er nysgerrige og tror de er udødelige skal kun lige det hele en enkelt gang og derefter sidder de i saksen eller i spjældet for grov vold under indflydelse af testoron og kokain. at sige at alle steroidmisbrugere også misbruger andre stoffer kan man ikke sige men de er i det samme miljø og når man har overskredet en grænse er der ikke ret langt til den næste har selv færdedes i bikermiljøet så ved godt lidt om hvad der rører sig så derfor er det bedste svar la vær med at prøve. godt for dig at du er kommet ud med hjernen i behold.

der er altid solskin bag skyerne

Jeg undrer mig en hel del over, hvorfor der er så mange, som hele tiden skal bagatellisere risici ved at tage narko af den ene eller anden slags, når stort set alle ved, at hash har været starten på en lang glidebane ned i narkohelvedet for rigtig mange misbrugere. Eller også fortæller tidligere misbrugere måske løgn og sludder?

Det er jo oplagt at nysgerrige unge vil henholde sig til de udtalelser visse underfrankerede typer fremkommer med, at det overhovedet ikke har været farligt for dem, at tage narko, og så kaster novicerne sig ud i et spirende misbrug.

Og nej JBR, folk må ikke selv om, hvad de vil gøre med deres krop, hvis de samtidig vil køre bil eller optræde frit i samfundet. Der er jo ingen tvivl om at folk mister deres dømmekraft og selvkontrol ved indtagelse af rusmidler. Det er jo ligefrem formålet med indtagelsen.
Dette misbrug fører til mange af de totalt hjernedøde vanvidsoptrædender vi ser mere og mere til i specielt trafikken og nattelivet.

Med venlig hilsen
ktm

 

bruteforce... jeg mener skam i alle henseender. Hvis man er i besiddese af bare den mindste form for logik og matematisk sans, burde det være lige til at regne ud, hvor et misbrug, med størst sandsynlighed, bringer dig hen.

Samtidig, er det da naturligvis ikke acceptabelt, at man ikke passer ind i det sociale, mønster som gør, at et samfund kan fungere. Hvis man mener, at man selv sætter normer og grænser for hvilken opførsel der er acceptabel.... ja så er der noget man ikke helt har forstået.

Jeg vil gøre opmærksom på, at det er typisk "misbruger-taktik", at prøve at henlede opmærksomheden på andre typer af, måske, ikke acceptabel opførsel.. nøjagtig som du gør i dit indlæg... tankevækkende.

At du samtidig fremkommer med udtalelser om, at stofmisbrugere skulle være mere intelligente end gennemsnittet af befolkningen (det er sådan jeg læser dit indlæg), ja det gør at jeg nok ikke kan tage dine holdninger særlig alvorlige.

ktm... jeg er naturligvis enig i dine betragtninger....
Det jeg mente var, at jeg ikke vil blande mig i, om folk ødelægger deres egen krop...


 " Hvis alt ser ud til at være i orden, så er der noget du har overset "


Med venlig hilsen

Jan

Solus 24 "Ofelia"   ___/)__/)_            www.solussiden.webs.com

hej der

er der nogle af jer der kender dette produkt "Acai Elite Extreme"

/k

Pis nye bukser igen

jbr -> Jeg forsøger på ingen måde at pointere at stofmisbrugere er mere intelligente end gennemsnitsmennesket. På ingen måde. Men jeg forsøger at pointere at der findes mange misbrugere med intelligens over gennemsnittet som måske har en lidt alternativ etisk måde at retfærdiggøre deres misbrug på. Jeg forsøger ikke at sidestille steroider med alkohol, amfetamin, thc eller andet - men du bringer det jo selv på bane da du på det groveste insinuerer at det er en uundgåelig empirisk glidebane hvis man starter med det ene. A medfører ikke nødvendigvis B. Jeg tror stadig på at alt kan gøres med måde, også selvom jeg i dag er modstander af alle rusmidler. For mig skæres coke, alkohol m.m. over en kam - vores forestilling om rangeringen af de forskellige stoffers farlighed er jo medieskabt. VI glemmer bare at eksempelvis 50% af alle ægtepar er utro hvoraf 2/3 af den utroskab sker under indflydelse af alkohold. Endvidere så glemmer vi hvor mange mennesker der bliver hoppet i hovedet og slået til lirekassemand hver weekend, uden indblandelse fra andet end alkohol.
"Typisk misbrugertaktik" kalder du det. NEJ - jeg forsøger ikke at negligere hverken det ene eller andet rusmiddel, eller for den sags skyld anabole steroider. Min oprindelige hensigt var til topicstarter - at han kunne finde saglig rådgivning på www.steroider.dk - da der her er en stor gruppe X misbrugere -d er rent ud faktisk har hovedet i orden, også selvom de har skudt en potentielt helbredsskadelig genvej i, hvad de finder relevant for socialdarwinisme.
Der er yderligere 6 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis