Ejerskifte forsikring

Hejsa :-) 
Gode råd søges. Vi har underskrevet en købsaftale på et rækkehus fra 1977 i sidste uge. Vi har ingen forstand på huse, vi har altid boet til leje. 

Vi er ved at vælge ejerskifte forsikring. Vi ved vi vil have en der er på 10 år og som er udvidet. Sælger har foreslået 2 forskellige, banken 1 anden og når jeg googler så kommer der flere op. 

Det er en jungle at finde rundt i. Så hvem vil I anbefale og hvorfor? 

På forhånd tak for indput :-)
Hejsa :-)  Gode råd søges. Vi har underskrevet en... Vis hele indlægget
23 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
micko skrev den 01-05-2023 07:43:17

Vi har valgt aros forsikring. Både dækning og pris var bedst. Har haft alka og gf og begge har dækket skader på indbo og bil uden problemer. 

 Vi er rigtig glade for lærestandens brandforsikring men de har ikke ejerskifteforsikring. Tjekker lige Aros ud :-D

SusanneKatarina skrev den 01-05-2023 07:36:28


je_ns  hvilket selskab har I til husforsikring? 

 Jeg har alle mine forsikringer i Almindelig brand.


Har også haft forsikret hos Top Danmark, det var heller ingen problemer men skiftede for at få en billigere forsikring..
men ved ikke om de har ejerskifteforsikring.

Vi prøver igen, i morgen --
Vi havde Tryg ejerskifte i vores gamle hus. De dækkede uden problemer, da der viste sig sætningsskader. Men Tryg har ikke længere ejerskifteforsikringer - det blev vist en for dårlig forretning. Så vidt jeg ved, er det kun Top Danmark der stadig har begge dele, men deres priser var meget høje da vi flyttede for 2 år siden og skulle vælge ejerskifteforsikring. Deres pris var dobbelt op i forhold til Dansk Boligforsikring og de krævede, at man flyttede ALLE andre forsikringer til dem. Det gav ikke mening for os.
Se i øvrigt denne tråd om emnet: https://www.lav-det-selv.dk/forum/t/244964/s/anbefal-en-ejerskifteforsikring 


Mvh. AllanE
I sagsmaterialet vil der normalt være anbefalet en forsikring. Sælger betaler halvdelen af den foreslåede forsikring. Hvis du vil have den udvidet, skal du betale alle ekstraomkostninger.

Du kan også spare den helt, men sælger betaler halvdelen, så den forslåede forsikring er der du får mest forsikring for pengene. Hvis du undlader forsikring, kan du ikke kræve at sælger skal betale for fejl.

Udvidelser er typisk dækning i 20 år fremfor 10 år. Hvis der noget galt, er der stor sandsynlighed for at du opdager det inden 10 år. Er der gået længere tid kan det også være et problem at bevise, at fejlen var ved købet.

Så hvis du er i tvivl, skal du blot tage den foreslåede forsikring.


Annonce
Trådstarter:
Jeg ville beholde lærer standens forsikring. Vores datter med familie har forsikret der, og er tilfredse.
Det er sådan at når sælgere fra andre selskaber ringer og spørger hvilken selskab hun har, så lukker de munden når hun siger lærerstandens . De må være vanskelige at konkurere imod. 

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Enig med Erik, I fht. LB. Vi harckun godr oplevelser mht. Dem..
Men de tilbyder desværre ikke ejerskifte. 

 Ingen håndværksmæssig uddannelse :-)

GodeVen skrev den 01-05-2023 13:00:17

I sagsmaterialet vil der normalt være anbefalet en forsikring. Sælger betaler halvdelen af den foreslåede forsikring. Hvis du vil have den udvidet, skal du betale alle ekstraomkostninger.

Sælger skal foreslå en ejerskifteforsikring og tilbyde at betale halvdelen af dét beløb (det vil typisk være den billigste mægleren kan finde). Beløbet at beregner efter dét tilbud, men det er op til køber at vælge den endelige forsikring. Sælger skal stadig betale et beløb svarende til dét de foreslog. Så man mister ikke noget ved at vælge en anden forsikring.


Mvh. AllanE
Det er fint med blå øjne, men ikke at være blåøjet   
Mægler foreslår dem som de samarbejder med, og ikke nødvendigvis dem som er billigst. 

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Enig! Mægler bruger ikke mange sekunder på at indhente forskellige tilbud, men vælger selvfølgelig dem de samarbejde med (=som giver højst provision). Men køber kan stadig vælge en anden forsikring og stadig få beløbet fra mæglers tilbud.

Mvh. AllanE
Der er yderligere 3 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis