Kabel-tv internet - Højhastighedsstik

Dav Folkens

Jeg skal til at have en tekniker ud, for at opgraderer mit internet stik, til et højhastighedsstik, da det er internet gennem kabel-tv.

Jeg har antennestik, hvor de to røde cirkler er markeret.

En medarbejder fra kundeservice, sagde at jeg kun kan få opgraderet det første stik. Jeg synes dog ikke, at jeg fik en svar på hvad dette betyder?

Jeg vil meget gerne have internet i stikket på 1. sal, da jeg gerne vil have en kablet forbindelse, til at spille gennem. Hvis dette ikke er det første stik, kan jeg så stadig få internet gennem dette stik? Måske med en lavere hastighed? Ideelt ville jeg gerne have de 1000/100 på 1. sal.

Hvordan ved jeg, hvilket af de to der er det første stik?

På forhånd tak.

Mvh Frank
31 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
S. Fabrin
S. Fabrin
15195 4400
Hvilket af de markerede stik er det første, altså der hvor signalet kommer ind. Du kan få stik med gennemgang og afslutte med et slutstik. Antager vi at det første stik er i stueplan, skal det være med gennemgang. Det næste på første sal skal være et slutstik. selvfølgelig med returvej, det ved teknikeren alt om.

fase
FrankDahl
FrankDahl Trådstarter
77 5700
Jeg er ikke helt oplyst om dette emne, så hvad betyder det du siger? 😅
Hvis det i stuen er den første, kan jeg så få 1000/100 på 1. sal?
S. Fabrin
S. Fabrin
15195 4400
Ja, hvis din udbyder tilbyder 1000/100 MB og din router kan overføre det. Hastigheden er den samme begge steder. Jeg går ud fra, at der bruges coaxkabel, så der også er antenne tilslutning på 1. sal.

fase
FrankDahl
FrankDahl Trådstarter
77 5700
Tak for svaret.

Ja der er antennetilslutning både i stuen, og på 1. sal.
Begge steder er der sådan en:

https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fwww.avxperten.dk%2Fbilleder%2Ffuga-multimedie-slutdaase-hvid-freja-big.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.avxperten.dk%2Fantenne-multimedie-daase%2Ffuga-multimedie-slutdaase-hvid-freja.asp&tbnid=4w8tFtKQEZIMGM&vet=12ahUKEwiD58y18cr9AhWPvKQKHeEPB_kQMygNegUIARCYAw..i&docid=HEbgajH1n1NTiM&w=600&h=600&q=antennestikd%C3%A5se&ved=2ahUKEwiD58y18cr9AhWPvKQKHeEPB_kQMygNegUIARCYAw

Nu fik jeg besked fra en af de andre beboere, at det nok er i stuen, at det første stik er.
Så håber jeg du har ret i, at jeg stadig kan få 1000/100 på 1. sal, da jeg hjertens gerne vil spille med et netværkskabel.
FrankDahl
FrankDahl Trådstarter
77 5700
Jeg glemte at spørge: Hvis tekniker siger (af hvad end grund), at jeg kun kan få 1000/100 i stuen, vil stikket på 1. sal så stadig virke, så jeg bare har den gamle hastighed på 1. sal? Jeg mener det er 300/60?
Rohit
Rohit
6 500032
Hvis du ønsker at opgradere din internetforbindelse, vil det være bedst at kontakte din internetudbyder eller en kvalificeret tekniker for at hjælpe dig med denne proces. De vil være i stand til at bestemme, hvilke opgraderinger der er nødvendige, og sikre, at din internetforbindelse er korrekt konfigureret og fungerer med den højeste mulige hastighed.

Hvad angår placeringen af din internetforbindelse, er det vigtigt at forstå, at placeringen af forbindelsen vil påvirke hastigheden og pålideligheden af din internetforbindelse. Hvis du har antenne-stik, hvor de to røde cirkler er markeret, er det sandsynligt, at du har en koaksial kabelforbindelse til din internetforbindelse. I dette tilfælde er det første stik normalt det, der er tættest på, hvor kablet kommer ind i dit hjem.

Hvis du ønsker internet i stikket i 1. hall, kan det være muligt at køre et koaksial kabel fra det første stik til den ønskede placering. Dette kan dog resultere i en lavere hastighed eller signalkvalitet på grund af den øgede afstand fra den første forbindelsespunkt. For at sikre, at du modtager de bedst mulige internethastigheder, anbefales det at tilslutte dine enheder direkte til det første stik.

Hvis du er usikker på, hvilket stik der er det første, kan du muligvis spore kablet fra din kabelmodem eller router til stikket. Alternativt kan en tekniker muligvis hjælpe dig med at identificere det første stik og optimere din internetforbindelse.


 Rohit
Annonce
S. Fabrin
S. Fabrin
15195 4400
Som jeg forstår det har du allerede nu et stik både i stuen og første sal. Begge steder er der mulighed for at tilslutte en router. Du får samme hastighed begge steder.

fase
FrankDahl
FrankDahl Trådstarter
77 5700
S Fabrin

Det er korrekt, at de allerede er to stik. Et ​i stuen, og et ​på et værelse på 1. sal.
Jeg håber du har ret. Jeg synes bare folk generelt siger, at det kun er det første stik, der kan opgraderes. Jeg er ikke specialist, så jeg ved ikke hvorfor dette er.
Hvis det folk siger er korrekt, at jeg kun kan få opgraderet det første, og vi antager at dette er i stuen, så havde jeg håbet, at jeg i det mindste stadig kunne få den "gamle" hastighed på 1. sal, så jeg stadig kan spille gennem et kabel.
Kabelfirmaet har det ret, det laves på en anden måde:
du skal kun have én router, som sidder i den første antennedåse (giver bedst kvalitet). Fra routeren føres nettet videre til andre rum med 100/1000 Cat6 kabel eller over WLAN.
Hvis du sætter to routere op skal du også have to abonnementer (to IP adresser), hvilket er penge ud af vinduet.

S. Fabrin
S. Fabrin
15195 4400
Der, hvor jeg bor, tilbydes 1200 MB over fibernet. Det er ikke oplyst noget om hvilken form for net, der er tale om  i spørgsmålet.

fase
Der er yderligere 21 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Populært lige nu

 1. Mindre vindue, murerarbejde.
  Lav-Hus (læst 670 gange)
 2. Varmeregnskab
  Fyr og opvarmning (læst 648 gange)
 3. Kan der trækkes el til en stikprop?
  Hårde hvidevarer (læst 869 gange)
 4. Pilleovns udfordring. Inspiration søges
  Fyr og opvarmning (læst 846 gange)
 5. "Væghængt" bordplade
  Lav-Hus (læst 453 gange)
 6. Når batterierne strejker :-(
  Lav-Hus (læst 389 gange)
 7. Hvad har vi på loftet?
  Lav-Hus (læst 400 gange)
 8. Ny stiksav
  Værktøj og maskiner (læst 506 gange)
 9. Kan jeg pudse riller fra elektrikeren op med gipspuds?
  Lav-Hus (læst 362 gange)
 10. Hvordan lapper man en vandhane?
  Lav-Hus (læst 308 gange)

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis

Se også