Nyt layout i forumoversigten

En ny forumoversigt er på vej: Prøv det ved at klikke her

Den nye måde at vise indlæggene på, giver mulighed for at man ser tråde på tværs af forumgrupperne. Det betyder at man kan få en samlet oversigt over alle de nyeste indlæg i hele forummet uanset gruppe. Man kan også filtrere ned på hovedkategorierne, f.eks. Bolig eller Have, og se alle indlæg på tværs af de forumgrupper, fremfor at skulle klikke igennem hver enkelt.

Visning af ulæste indlæg, ubesvarede indlæg er også med i samme oversigt, så man ikke længere skal klikke helt væk fra forummet (under menuen "Profil") for at se disse.

Som noget nyt kan man nu også se alle tråde, som man selv deltager i og senere kommer en mulighed for at vise alle tråde, som man følger.

Jeg har selv testet det gennem nogle uger og synes at det fungerer væsentligt bedre.

Giv meget gerne feedback og kom med ideer!

Mvh. AllanE
En ny forumoversigt er på vej: Prøv det ved at... Vis hele indlægget
32 svar
 Følg tråden
Der er 30 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Det ser væsentligt bedre ud nu!   Hvad angår antal indlæg, så kunne du ændre "LI:title" så tallet kommer frem, når man holder musen over. Det hjælper selvfølgelig ikke folk på trykplade, men så kunne du enten lave menupunkterne i to linjer, så tallet står med småt under titlen, eller placere tallet til høje for sidens overskrift (mellem overskrift og "Start ny tråd" knappen), eller under selvsamme overskrift.

Hellere leje end at bo på gaden.
Når man klikker på et emne i forumoversigten, hvor der er nye svar, så bliver man automatisk sendt hen til første svar, man ikke har set. Klikker man samme emne igen efterfølgende, så kommer man ind til begyndelsen i stedet for, hvorefter man skal klikke sig videre til sidste side og scrolle ned.

Det ville være rart, hvis man kunne klikke et sted på et emne, og så blive sendt til sidste svar. Det ville give god mening, at det skete hvis man klikker på anden linje i emnebeskrivelsen, hvor seneste svar alliegevel er angivet som "OPRETTER | BESVARER for x tid siden" med lille, grå tekst.

Hellere leje end at bo på gaden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis