Ledning hvor går den hen ?

Hejsa :) Vi er lige flyttet ind et hus , og har et lille problem jeg håber i kan hjælpe med :) , i et af børnene værelserne er der en kontakt på højre side af karmen når man kommer ind , men den virker ikke til det eneste lampe udtag der er på værelset , og den går ud gennem væggen og ned i gulvet , vi aner så ikke hvor den går hen , og hvad kontakten dur til som ledningen er sat til   , nogen der ved hvordan vi finder den anden ende af ledningen ?






 

Hejsa :) Vi er lige flyttet ind et hus , og har et... Vis hele indlægget
35 svar
 Følg tråden
Der er 30 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Nu er der kun to ledninger i det rør, der ender i lampeudtaget, og de har samme farve i den anden ende. Hvis du er i besiddelse af en søgefjeder (det er du næppe), kan du begynde at stikke fjederen i ved lampeudtaget. Måske kan du høre, hvor fjederen lander. Hvis du er heldig, lander den ved afbryderen. Ellers er tricket at følge fjederens vej, til du har fundet ud af, hvor den lander.


fase

Mon ikke det vil være bedre at få en strømfordeler til at se på sagen. Det er ikke nok med værktøjet, lidt viden om installationer er også godt :-)



fase

Der kommer en elektriker om et par uger , da vi alligevel skal have indstalleret en varmepumpe , håber han gider kigge lidt på det 😅


 

Fjernet af moderator
(Årsag: Ren reklame )
Denne bruger er blokeret pga. overtrædelse af ordensreglerne.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis