Ideer til nyt tagkonstruktion

Kære LDS´ere,


Det 177kvm et plans hus vi har overtaget, er fra 1973 og blev tilbygget og tilbygget over 4 omgange til det det er i dag. Det nuværende tag af tagpap er ikke særligt pænt, men  tæt indtil videre og tilstandsrapporten har anmærkninger som åbninger samlinger tagpap imellem, misfarvning pga. tidligere kondensdannelse og ikke mindst Tagflader er med varierende hældning og skævhed (Note: Der vurderes at være en fejl i sammenbygning mellem tilbygning og oprindeligt tag).

Det nuværende tag har en hældning på ca 10-15%.

Som nævnt er tagdelene etableret over 4 omfange og jeg er rimelig sikker på at spær´ne nok ikke kan genbruges, Nogle steder er der ingen spær, andre steder er der to stk forskudte spær og man kan har heller ikke adgang til hele tagrummet fra loftlemmen.

Isolering er heller ikke ngt at råbe hurra for, da der i den gamle del/oprindelige oprindelige del er ler-lag uden isolering.

Det positive er dog, at vi ifm. den nuværende renovering fik udskiftet de gamle lofter med nye gipslofter.

Derfor er drømmen nyt tag uden tagudhæng og udført med tagpap med listedækning. Vi er rimelig sikre på at nye spær vil være ret omkostningsfuldt. Vi ved også at prisen mellem tagpap og fx. billige sorte beton tagsten ikke er det store / næste lig nul, men vi foretrækker asfaltpap for at moderne look..


Kan jeg bede jer om nogle løsninger og overvejelser til en prisbillig løsning? Koster fx. Gitterspær med forskellige hældning det samme? Er det fx. billigere med en sides hældning tag fremfremfor klassisk? Er fladt tag fx. billigere, da man undgår spær?





kh. hilsen Mr. GDS 0
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Kunne du ikke ligge et billede op huset det gør det nemmere og komme med gode råd.


Hjemmelavet er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel.

Er der input, forslag mv. tak?:-)



kh. hilsen Mr. GDS 0

Kan nogen hjælpe tak



kh. hilsen Mr. GDS 0
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis