Skift af sporestang.

Bilen var til syn forleden og skal omsynes på grund af slør i forreste sporestænger. Det er ikke styrekuglen der sidder ude ved hjulet men den inderste stang der er skruet på tandstangen.
Er der nogen der ved om de er svære at skifte. Kræves der aftrækker. Bilen er en Carina e. er der nogen der har erfaring med denne aftrækker: http://www.biltema.dk/da/Bil---MC/Varktoj-og-varkstedsudstyr/Chassis/Forvognsvarktoj-til-inderste-styrekugle-191506/

; display: none; top: 25.7px; left: 442px;" title="Click to Show Translation"> 

M.v.h. E. N. Nielsen
Bilen var til syn forleden og skal omsynes på... Vis hele indlægget
32 svar
 Følg tråden
Der er 30 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Lige en opdatering. Har endelig fået synet bilen og kan køre to år mere i den, hvis alt går vel. Tak til alle for jeres indlæg, I har været til stor hjælp.

M.v.h. E. N. Nielsen

Jeg bruger lige denne gl. tråd vedr. skift af sporestang. 

Har en ældre lupo/Arosa, hvor disse trænger til skift (primært højre, men tager begge incl. nye bærearme ) Biltema har en model..

http://www.biltema.dk/da/Bil---MC/V...000030633/ - der skulle klare ærterne, nøglemål på sporestang ca. 32 mm. og ligger inderst på den sidste cm. 

Har I andre smarte løsninger i samme regi - svensknøgler, polygrib osv. er der dårlig plads til, selv ved fuldt rat udslag, og vil gerne være sikker på operationen kan lykkes i første hug.  

Vh. Carsten


 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis