Wirsbo trådløs gulvvarme - Kan ikke skrue varmen ned i rum

Hej Alle,

Jeg ved det er et klassisk emne og har også forsøgt at finde et svar herinde inden jeg skrev dette, men forsøger nu alligevel. Jeg er flyttet i et relativt nyt hus fra 2006 for et par måneder i siden, hvor der er installeret et Wirsbo Genius system - se billeder. Problemet er, at varmen i mit soveværelse har sat sig "fast" efter jeg skruede op for en måneds tid siden (er på ca. 25 grader i følge terminalen der er tilknyttet samleboksen), og vil ikke falde igen når jeg skruer den trådløse fjernbetjning helt ned.

Jeg har testet signalet fra den trådløse fjernbetjening jf. manualen, og der er signal mellem fjernbetjeningen og terminalen/samleboksen. Jeg har ligeledes forsøgt på terminalen at sætte max temperaturen til 15 grader for det pågældende rum uden held. 

Uden at være ekspert vil jeg derfor tro/gætte på, at det enten er:

1) telestaten eller fjederen i telestaten der ikke virker (de grønne "æg" på billedet) 

2) at ventilen muligvis sidder fast.

Jeg har prøvet at skrue telestaten af og på igen uden held, og har også prøvet at trykke ventilen ned, hvilket jeg gjorde med den flade side af en skruetrækker, da jeg ikke kunne gøre det med en finger. Jeg kunne godt trykke den lidt ned, men synes jeg har læst et sted at den godt kan sidde fast selvom man kan trykke på den. Begge rør tilknyttet det pågældende værelse føles lukne eller stuetemparatur men ikke 25 grader varme, ved dog ikke om de 25 grader er helt rigtige da det virker meget højt.

Er der nogen gode råd til hvad jeg kan gøre eller teste ifht. ventilen inden jeg forsøger at købe en ny telestat eller endnu værre må betale dyre penge for at få pro hjælp? Jeg har indsat plantegningen hvis det skulle være til nogen hjælp, varmeanlægget er i Bryggers og det pågældende rum er rummet øverst til højre. På forhånd tak!

 

Hej Alle, Jeg ved det er et klassisk emne og har... Vis hele indlægget
31 svar
 Følg tråden
Der er 30 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Jo jeg har været med fra starten, Men kunne ikke se at havde set rød lampe og blink i display.

Men godt det virker nu

 


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis