Vil tilskudsvarme virke?

Hej LDS'ere

Jeg leger jo lidt med at lave en vindmølle der skal drive et varmelegme, og har læst op på en masse praktisk og teori bag deres konstruktioner.

Men så kom jeg i tanke om det overhovedet kan lade sig gøre, lad os sige jeg sætter et varmelegme i mit fyr, og fyret kører med 60grader. Lad os så sige at møllen laver 500w, skal varmelegmet med de 500w til, så have en højere temperatur end de 60grader for at tilføre de 500w til fyrets vand? Eller vil legmet automatisk blive det, hvis dets "start temperatur" er 60 grader (fordi det har fyret varmet det op til)?

Er der nogen der ved noget om den slags?

 


Mvh

Morten

Hej LDS'ere Jeg leger jo lidt med at lave en... Vis hele indlægget
32 svar
 Følg tråden
Der er 30 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Skrevet af ev elmand på 01-01-2015 21:39

Afstands krav på 4 x møllehøje til boliger og 1 x møllehøjde til jernbaner m.m. er lette at opfyld. At de ikke støjer ja, så er det problem også løst. Kan de så give mere end 2 x den energi som trevingede horisontale møller, er det da noget man bør interessere sig for.
Jeg tror der måske skal laves et par stykker på mit carport tag.

Tja, måske du burde overveje og skaffe vinden først.   Du kan kun få en ordentelig ydelse fra en vindmølle ved og få den op i en højde hvor den er godt fri af huse og træer. Og der er ingen mirakkelmøller der kan frasige sig den "naturlov". 

 

 


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Hverken den lov, eller tyngdeloven er der, mig bekendt, endnu ingen regering der har pillet ved

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis