utæt gulvvarme i udført i pex

er det muligt og trække en tyndere pex i det eksisterende der ligger i betonen.. Mit gulvvarme er blevet utæt har jo ikk en jordisk chance for at finde hvor det er ? og forsikringen dækker ikke.. Nogen gode forslag modtages gerne..
er det muligt og trække en tyndere pex i det... Vis hele indlægget
36 svar
 Følg tråden
Der er 30 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg kom til at tænke på om det kunne være rotters værk?
Thermografi er vejen frem så i ved det har nu thermografi billeder af hele mit gulvvarme anlæg.. så ved jeg da hvor de ligger fremover.. Efter at have konstateret via thermografi at der ingen brud var ringede jeg efter en VVS-mand.. Han kiggede lidt på anlægget og kunne efter noget tid konkludere at det var min kontra ventil til mine radiatorer ovenpå der var i stykker.. Så det har jo nok været luft i de tre kredse alligevel, mystisk nok.. men ihvertfald mange tak for jeres hjælp herinde dejligt med sådan et forum..
Det var da en ren solstråle historie! her i den kolde vintertid. Tak for tilbagemelding, du kunne jo evt. lægge billeder ind så vi kan se hvad sådan et kamera kan udrette af mirakler:-)

Det fikser jeg...

Skrevet af JanTh på 08 jan 2013 19:47
<img src='http://www.lav-det-selv.dk/DesktopModules/ActiveForums/themes/lds2010//emoticons/biggrin.gif' align="absmiddle" border="0" /> <img src='http://www.lav-det-selv.dk/DesktopModules/ActiveForums/themes/lds2010//emoticons/biggrin.gif' align="absmiddle" border="0" /> <img src='http://www.lav-det-selv.dk/DesktopModules/ActiveForums/themes/lds2010//emoticons/biggrin.gif' align="absmiddle" border="0" /> Thermografi er vejen frem så i ved det <img src='http://www.lav-det-selv.dk/DesktopModules/ActiveForums/themes/lds2010//emoticons/smile.gif' align="absmiddle" border="0" /> har nu thermografi billeder af hele mit gulvvarme anlæg.. så ved jeg da hvor de ligger fremover.. Efter at have konstateret via thermografi at der ingen brud var ringede jeg efter en VVS-mand.. Han kiggede lidt på anlægget og kunne efter noget tid konkludere at det var min kontra ventil til mine radiatorer ovenpå der var i stykker.. Så det har jo nok været luft i de tre kredse alligevel, mystisk nok.. men ihvertfald mange tak for jeres hjælp herinde <img src='http://www.lav-det-selv.dk/DesktopModules/ActiveForums/themes/lds2010//emoticons/smile.gif' align="absmiddle" border="0" /> dejligt med sådan et forum..


Dejligt du kan nøjes med den lille rep

jacob faglært svejser IWP

[email protected]

der findes firmaer, der kan fylde radioaktive sporstoffer i vandet og i løbet af en time finde alle brud

 

Gider man at have det inde i sit hus tænker det må være usundt ?
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis