Alloc Gulv ADVARSEL..!!

Hej.

Her er lige en advarsel til andre der går og overvejer nyt gulv... KØB IKKE GULV AF MÆRKET ALLOC.

Herunder kan i læse om mine erfaringer med alloc og deres dårlige service.
Dette brev sendte jeg til Alloc.

Da vi for et par måneder siden gik i gang med at bygge om, skulle vi i den forbindelse have nyt gulv i soveværelse  og stue, og efter at have undersøgt markedet dvs. læst på diverse forum på internettet og hørt af erfaring fra andre der har lagt nyt gulv, så valgte vi et gulv fra jer, Det drejer sig om ALLOC TREND EG.

Men vi er blevet noget skuffet over vores køb...!!!!

Gulvet er fint og i god kvalitet MEN.. finishen mangler en hel del.

Kan det virkelig passe at gummifugerne i gulvet ikke skal passe sammen, og man skal stå og sortere fra hver eneste pakke når det skal ligges.  Som i kan se på billederne drejer det sig ikke kun om gulv som er produceret 2 forskellige dage men også gulv der er lave med få minutters mellemrum. ( hvis man kan regne med de lapper og stempler der er på gulvet..!!)

Vi har naturligvis kontaktet byggemarkedet hvor vi har købt gulvet (Bauhaus i Hjørring) Men vi har fået det svar at "det må man regne at der er forskel  på gulvet når det er fra flere forskellige produktions datoer". Men det er jo ikke kun datoerne der er også forskel på gulvpladerne selv om det er samme dato. Og da vi købte gulvet i bauhaus tog vi alle pakkerne (33 stk.) fra samme palle/hylde i byggemarkedet, og var ikke informeret om at vi skulle tjekke hverken datoer eller tidspunkter at gulvet er produceret.

Vores rum er 6,4 meter lange så vi skulle bruge  5,3 gulvplade fra hver pakke, og da der er 8 gulvplader i hver pakke har vi fået et stort spild... Kan det være rigtigt..!!

Vi regner med at i tager dette alvorligt, da det har været et kæmpe arbejde for os at ligge dette gulv fra jer, og vi desværre har overset en enkelt fuge som nu er forskudt midt i vores gulv, da vi ikke har lyst til at tage hele gulvet op igen, må vi leve med dette.

Vi har vedhæftet billeder af gulv og følgeseddelen så i kan se hvad det drejer sig om.

MVH

Henrik

Jeg fik først svar efter at jeg havde skrevet til dem igen, at jeg ville offentliggøre mine erfaringer med deres gulv.

Så spurte de mig om hvad jeg ville have, og jeg forklarede dem at jeg ville ha fejlen rettet  og have kompensation for de xtra timer jeg havde brugt plus for de xtra materiale, så fik jeg den besked at jeg skulle ikke afpresse dem for penge...:-)  dette rystede mig noget da jeg kun syntes at det var rimeligt, da jeg jo havde haft ca 10 timers xtra arbejde pga. deres gulv.

Sagen er nu sluttet med fra deres side at de har tilbudt mig 1500 kr. det har jeg sagt nej tak til, da jeg overhovedet ikke mener at det dækker mine udgifter.

Det var mine erfaringer med Alloc, håber at andre tænker sig godt om før de køber et gulv fra dem.

Billeder i galleri http://www.lav-det-selv.dk/Gallerie...i/xmid/397

29 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis de 1500 kr. dækker dine økonomiske ekstraudgifter (ikke tidsmæssige), så tag imod deres tilbud, du får sikkert ikke mere end det ud af det.

Vi skiftede gulv hos min mor (ikke alloc), hvor vi mente at gulvet ikke var beregnet til gulvvarme som de forskrev det var. Det knirkede helt vildt. Vi fik penge til at købe et nyt gulv fra en anden leverandør, men ikke noget økonomisk ift. at afmontere det gamle, lægge et nyt, alle møbler ud og ind igen + plus alt det andet der fulgte med. Der gik en weekend for 3 mand med det. Nu knirker gulvet dog ikke længere og vi har valgt at sige- det var det. Man kan hurtigt blive så bitter over sådan en sag og vi gad ikke tovtrækkerier i flere år, hvor en retsag evt. kunne ende med vi slet ikke ville få noget som helst.

Dan the man - Hellere en skrue for meget end en for lidt.


Hvor ærgerligt - for begge parter. De har fået en offentlig sviner på google og du har fået en ren 'biiip' at trutte i.
Vil nok give Dan ret. Dine dokumenterede udgifter til materialer er nok mere normen når man lægger selv. At de bliver defensive og siger at du ikke skal 'afpresse dem' hænger nok sammen med at de fleste producenter har prøvet at blive forsøgt 'plattet'.

Jeg ville tage en dyb indånding og kontakte dem igen. Telefonisk med en 'ingen af os vinder på det her og hvordan kommer vi videre' og så en opfølgende mail 'for at opsummere det aftalte'

Hvis du ikke gør det, er min erfaring at du vil komme til at gå rundt og blive indædt og mavesur i meget lang tid

/bjørn

Det var også noget af en omgang, det er surt at skulle pille et helt gulv op igen efter at man har brugt en masse tid og energi på at ligge det.

I mit tilfælde var jeg ude og gøre dem opmærksom på det inden jeg lagde gulvet, men fik den besked at det var sådan det var og det skluue jeg bare regne med.

Jeg regner ikke med at få noget som helst fra Alloc, det jeg vil nu er at sprede budskabet om hvordan de behandler deres kunder, så andre ikke kommer i samme situation.

Jeg har lagt billeder i galleriet
Når du siger 'var jeg ude og gøre dem opmærksom på det' går jeg ud fra at det er Bauhaus og ikke Alloc du taler om?!
I bagklogskabens lys ville jeg nok være gået videre til Alloc efter den besked fra Bauhaus.

Nå men lidt luft fik du da og Alloc må leve med en dårlig omtale. Om det så ville have været anderledes hos de andre producenter/distributører er jo svært at sige

/bjørn

Ja det var Bauhaus, men også Alloc, der kom bare ingen svar fra dem.

Jeg håber da det er anderledes ved andre producenter, for hvis de behandler deres kunder på den måde, så fortjener de ikke at ha nogen... :-)
Annonce
Det ville jeg slet ikke have accepteret, man kan sagtens producere sådan noget med så små tollerencer, at dato på pakken selvfølgelig ikke har nogen betydning, er rystet over Bauhaus håndtering af reklamationen, og kan kun konstatere at der er en grund til at tingene koster lidt mere på trælasten, hvor sælgerne også ved mere om varerne, og kvaliteten heraf.
Halløj,

Efter at have set dine billeder kan jeg godt forstå du ikke er tilfreds med produktet..

MEN - havde jeg opdaget det undervejs ( jeg går ud fra at du hurtigt så det ), havde jeg IKKE forsøgt at redde det ved at sortere i det, men kørt hele skidtet tilbage til Bauhaus og forlangt pengene retur..


 Skal det gøres ordentlig - skal du gøre det selv

 Lidt om mig her

Nemlig, returnere varerne når de er så ringe kvalitet.
Vi har netop været ude hos en kunde og montere et click gulv kunde selv havde købt. Rigtig god kvalitet synes kunden og sælgeren selv. 9 mm laminat gulv til 280 kr pr kvm, og kvaliteten var tæt på at være det samme som det man kan købe til 40 kr pr kvm i Jem og Fix. Jeg prøvede heldigvis at sælge kunden et gulv jeg mente ville være passende, men sådan skulle det ej gå............hvor jeg vil hen med det ved jeg ikke rigtigt, men det kan irritere mig at sælgere i byggemarkeder råder kunderne SÅ dårligt, og det er bestemt ikke første gang.

http://www.lyrk.dk
Har prøvet det samme, en kunde ville absolut have et gulv til 580,- + moms pr. m2, selvom jeg faktisk gav dem en prøve på et gulv til ½ pris, endda i bedre kvalitet, men de valgte alligevel det dyre gulv, og ville med garanti ikke kunne have set forskel på dem, men fået et bedre gulv til ½ pris.
Der er yderligere 19 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis