Afløb fra Båd til Kloak

Hej Skal bruge en kraftig pumpe til at pumpe mit spildvand (toilet (Kværnet af toilet) og alm afløb) væk fra min båd. Det skal pumpes ca 40 m væk og ca 6 m op. Har kigget på : Kärcher BPP Husvandværk 4500/48 (16452910) - 1995,- http://toolworld.dk/store.php?ctrl=119908&pno=79980&pointer=10 & Skandinavia Garden husvandværk Crome/Rustfri (79980) - 879,- http://toolworld.dk/store.php?ctrl=119908&pno=1.645-291.0&pointer=0 Måske med 1" Haveslange 25 m (54441) - 329,- Kan jeg bruge ovenstående eller noget lignende ? /lars
Hej Skal bruge en kraftig pumpe til at pumpe mit... Vis hele indlægget
43 svar
 Følg tråden
Der er 40 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis det skal være kvalitet, og være muligt at få reservedele, så http://www.desmi.com/SALGSERVICEDANMARK De kan også hjælpe dig med at finde den bedste pumpe til dit brug, bare giv dem et kald eller mail.

 Mvh.

Flemming

Man skal ikke kaste med Sten hvis man selv bor i et glashus ...Eller hvis Sten er rocker, og ved hvor du bor

Jeg har sådan en prutkværn stående. Den bliver dog ikke brugt nu, men den har været i brug i forbindelse med ombygning af badeværelse på førstesalen.

Vi brugte den vel omkring 3-4 måneder og der var ingen problemer. Jeg hævede ca 2,5meter og pumpede 15 meter vandret i en normal haveslange. Det stoppede ikke og kværnen virkede ret ligeglad med hvad du bød den. Selfølgelig virker den nok ikke hvis du fylder fx bind og dagens avis i den, men toiletpapir i normale mængder klarer den snildt. På trods af pumpeafstanden er det MEGET stor kraft på når det kommer ud i den anden ende :-)


Jeg kender nogle der i flere år brugte den billige fra harald, til at hjælpe når der var gæster, for den gamle septitank/sivebrønd kunne ikke trække nok. Så alt over skud blev pumpet over i en skov med en billig model s0om holdt i 5år hvor der blev lavet nyt system, måske kan jeg skaffe dig den pumpe til en god pris..

 Mvh.

Flemming

Man skal ikke kaste med Sten hvis man selv bor i et glashus ...Eller hvis Sten er rocker, og ved hvor du bor

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis