Reklameværdi på LDS

Jeg har aldrig set LDS som en reklamesøjle, men for et stykke tid siden var der en tråd om Bryllups-fest-tilbehør.
Blandt andet omhandlede tråden priser på top figurer på kagen.
Jeg kunne huske at jeg arbejde sammen med nogle
år tilbage som netop havde startet en netbutik med sådanne ting og smed lige linket til hans butik.
I sidste uge stødte jeg så på ham igen og han fortalte at han på sin hjemmeside kunne se at der kom ret mange (i forhold til hans lille butik) klik herfra LDS og stadig gør det. Og rigtig mange der kommer der handler også.
Jeg har jo intet ud af det og blev glad på hans vegne.
Men det understreger jo lidt meget hvorfor så mange kommer med deres halv- og heldårlige indlæg med link til deres egne butikker.
Og sidder nu og undre mig lidt over at indlæg for egen vindings skyld ikke bare bliver fjernet? Men for lov til at blive inklusive den lange diskution der efterfølger.

Gå efter bolden - ikke manden.

Den glade ejer af en "Maxi 77" byggeår 1980 nr. 3012
 Svendborg

Jeg har aldrig set LDS som en reklamesøjle, men... Vis hele indlægget
33 svar
 Følg tråden
Der er 20 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Skrevet af ktm den 31-01-2009 20:17
Naarrh, hver gang man kommer ind på noget med værktøj og materialer og jeg bringer muligheder i HN i forslag, er der mange, der er ved at vælte over hinanden med hån over de varer HN sælger.
Det er så ikke her alene, men også i andre fora, jeg oplever dette. Jeg er måske også en sart lille mimose, der let bliver fortvivlet! <img

Det er som om mange mener at kunne hævde sig selv ved at postulere, at man ikke kan bruge f.eks. en batteriskruemaskine til 3-400 kr. , men kun kan bruge den til 3-4.000 kr, når man skal sætte årets skrue i.

Det er også vigtigt at der ligger en herredyr maskine i skuffen resten af årets 364 dage, eller kan man fristes til at tro at der fyres lidt bavl af ind imellem??? <img

Det fremgår da ellers tydeligt at, du mener, der må være noget galt med dem, som køber kvalietsværkøj.

Lav det selv - det gi'r de bedste klagemuligheder

ErikChristensen 
Sjovt som en tråd om reklameværdi kan tage en drejning.
Lynæs jeg læser det ikke som om der er noget galt i du køber dyrt. Vi kender vel alle fornemmelsen af kvalitet. Både fornemmelsen af at holde det i hånden og så resultatet af ens arbejde.
Jeg har prøvet flere billige excenterslibere og lige nu bruger jeg en ½dyr til normalt 1.000 kr som jeg fandt på tilbud.
Den gamle billige jeg havde kunne bruges som en avanceret slibeklods og intet andet.
Den jeg har nu sliber da fint, men den mangler det sidste.. Tilslutning til støvsuger er lidt bøvlet osv.
Men hvis man "bygger" både - fræser, høvler og saver så er jem og fix værktøj utilfredsstillende at arbejde med. Både fornemmelsen i hånden og resultatet er negativt. Men kan ikke arbejde med en sav hvor klingen selv bestemmer hvor den vil save.
Men modsat dig Lynæs er der nogen der køber en skruemaskine for at samle en kommode fra IKEA med en lille sekskant bit. Om han køber i HN eller Carl Ras er jo hans egen sag. Kommoden bliver dog forholdsmæssig dyr hvis han handler i Carl Ras.
Jeg er da blevet mobbet mange gange for fordi der stod en lækker skruetrækker på min ønskeseddel til jul men der er forskel.
Det nogle mennesker har svært ved er at forstå at andre måske ikke har råd til at købe noget til 4 eller 5 tusinde kroner og så må klarer sig med mindre.
Hvis jeg kom til penge nok, ville jeg da smide alt det gamle jem og fix l... ud og så smutte ud og handle stor ind hos den lokale værktøjspusher. Og så ville jeg da sidde med et kæmpe smil næste gang jeg skulle samle en IKEA kommode til lillemor.

Gå efter bolden - ikke manden.

Den glade ejer af en "Maxi 77" byggeår 1980 nr. 3012
 Svendborg

Lynæs, jeg tror du igen er ude på at yppe kiv, da du tilsyneladende ikke VIL forstå, hvad jeg skriver. Jeg synes ellers jeg skar det tydeligt ud med min lignelse om Rolls Roycen! Men hyg du dig så med det!! Håber dit liv får kvalitet for dig på den sære måde!! 

GROM, jeg tror vi forstår hinanden fuldt ud!!

Med venlig hilsen
ktm

 

de "små" batteriværktøj fra bosch. og andre. af dem. man kan have dem i halvstor

lomme.!!! og i baglomme (håndtaget).?

er alle tiders til ikea og andre bygge møbler. ud over til mindre skrue opgaver.

 

KTM. jeg tror da det kniber med at læse, hvad der står, f. eks. i grom's indlæg, nemlig at han ville smide det ud han har, hvis han kom til penge, og købe kvalitetsværktøj. Det er så det, jeg har gjort, men jeg er også betydeligt ældre end ham, så hans tid kommer nok, og samtidigt vil jeg gerne frabede mig din bedømmelse af min livskvalitet. Hvorfor skulle jeg yppe kiv med dig ? , for mig er du da en ukendt og ligegyldig person, som engang tilsyneladene har haft en RR. Og så har man da altid ret.

Lav det selv - det gi'r de bedste klagemuligheder

ErikChristensen 
Annonce
Lynæs, du er helt og aldeles enestående!!!! :)
Men jeg tager dine betragtninger som værende forsøg på spas og skjæmt, idet jeg er meget sikker på at dit intellekt rækker langt, langt videre! :) :) :)

Og jo, jeg ville også skifte min Range Rover fra 1986 ud med en Range Rover Sport V8 med 400 HK og min Mondeo 1995 med en Rolls Royce til 8 mio kr., hvis jeg havde uanede midler til disposition, men det har jeg og enkelte andre desværre ikke, og det er vel i grunden ikke så galt.

Med venlig hilsen
ktm

 

Det er normalt kun i fodbold man taler om manden, her burde vi holde os til bolden.
Hvis jeg gik ud og købte en Falke akku boremaskine til vores mekaniker på mit job så ville han højst sansynligt have svært ved at kører hjem af bar latterkrampe. Men et er sikkert, han ville ikke arbejde videre.

Gå efter bolden - ikke manden.

Den glade ejer af en "Maxi 77" byggeår 1980 nr. 3012
 Svendborg

Hej grom eller Andy ( hvis jeg må ) jeg holder mere og mere af dine indlæg, som jeg i starten syntes altid blev givet ud fra en forsvarsposition, hvor du efter min mening var af den opfattelse at divergerende meninger var et angreb på din person, men hvad skulle vi med et forum, hvor alle mente det samme, da næsten enhver opgave kan løses på flere måder. Så vidt jeg kan bedømme, har vi samme opfattelse af værktøj, og KTM har jo i sidste indlæg vist at det har han også, ihvertfald med biler, så vi må kunne enes om at, man køber sit værktøj efter pengepung/lyst/og måske en lille smule efter hvad man synes man må eje, selv om det hænger lidt meget på praletavlen, hvor man så kan glædes over at, det er ens.
I øvrigt er 4-5000 kr nok lidt overdrevent for en god boremaskine, og jeg har da køb mit Festool på både tilbud og auktion og på ingen måde betalt den " normale " pris.

Lav det selv - det gi'r de bedste klagemuligheder

ErikChristensen 
Så har jeg heldigvis altså ikke taget helt fejl af dig, Lynæs!

Var lige en smut inde på din hjemmeside og ser til min meget store glæde, at du også har øje for de
gamle biler i Prag, oven i købet en dejlig RR Corniche.
Jeg har selv for nogle år siden deltaget i et tilsvarende bilarrangement i lige netop Prags gader med politiekskorte og jegskalgivedig, arrangeret af Autostangle, eller noget i den henretning.
Rigtig fornøjeligt at genopleve dette via dine billeder! :)

Med venlig hilsen
ktm

 

Det er jo det jeg har prøvet så mange gange her og det gør jo også at jeg ikke er så aktiv her mere.
Jeg er heldigvis kommet ud af et ægteskab hvor alt værktøj er legetøj og det at ligge i regn og rusk og rode med en bil kun er sjov og ballade og ikke fordi den lige skal have lavet bremser.
Hvis jeg stiller mig op i dag og siger "L....maskine, den koster mere i sandpapir end i det maling den sliber af" siger Ann bare lige så stille "så køb dog en der duer"
Det er jo der jeg har lyst til at lægge mig på alle 4 og tilbede hende.
En anden ting er jo at hvis jeg skal have boret nogle huller og kun har 200 kr så er det jo også HN eller J&F og så håbe at den model jeg har købt ikke er skæv i akslen.
Mit værktøj ligner lidt kramboden, og Ann fatter ikke at jeg ikke smider det hele ud og køber nogle sæt hvor det hele er der og i samme kvalitet - og det er jo stadig meget nyt for mig, der ikke er så hurtigt opfattende.
Hvis man så tager alt det og lægger mit jøde-gen oveni, så kan jeg jo stadig overbevise mig selv om at jeg kan købe en super båndpudser for mindre end en pizza, bare jeg leder længe nok.. hehe.

Det korte af det lange er - når billig contra kvalitets krigen raser, så hold jer dog til produkterne.
Jeg mener jo at misundelse er en god ting hvis bare man vil indrømme at man er misundelig.
Det er da ikke nogen hemmelighed at jeg godt kan blive misundelig på dem der har et komplet værksted - men jeg er da også stor nok til at glæde mig på deres vegne og nyde at se dem vise det frem, det er jo lidt som at komme i Tivoli en lun sommeraften og se alt lyset og de glade mennesker..

Gå efter bolden - ikke manden.

Den glade ejer af en "Maxi 77" byggeår 1980 nr. 3012
 Svendborg

Der er yderligere 3 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også