Købes: Prof Myregift

Har lige lagt 110m2 terrasse og har lidt problemer med myrer. Vil helst ikke have den undermineret, så har brug for noget effektiv myregift. Har tidligere ikke haft den store succes med det der købes i butikker. I 2001 købte jeg noget myregift ved et skadedyrsfirma. Kan ikke huske hvilket. Noget klistret noget, med en lidt krads lugt, hvor der kun skal en lille sjat i bunden af vandkanden inden den fyldes med vand. Det virkede, men jeg har ikke mere af. De skadedyrsfirmaer jeg har talt med nu sælger ikke varer.

Så hvis nogen vil sælge noget rigtig effektiv myregift, så skriv. (Evt. PB)

mvh Hans
34 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Du skal bare ud til en landmand og købe din gift det er den ægte vare ufortyndet o.s.v. Jeg er begyndt at købe noget Roundup hos en landmand hvor 2 dl. i 20 liter vand dækker et areal på 1000 m2. meget efektivt.
Kogende vand er meget effektivt til myrer, så når du se at de begynder så kog en grydevand og hæld det over indgangen.

 Mvh.

Flemming

Man skal ikke kaste med Sten hvis man selv bor i et glashus ...Eller hvis Sten er rocker, og ved hvor du bor

Ja det gør du, der er nærmest et lager hos enhver landmand i vore dage af diverse gifte.
Og den med kogende vand er ikke særligt efektiv den dræber kun i begrænset omfang. Hvorimod jeg med stort held flere gange har brugt Kanel.
Du kan brug Maladan. Det kan købes i DLG og andre grovvareselskaber. Det virksomme stof er malathion. Det tager myrene. Det er flydende, og svarer vist til det du beskriver.
Annonce


Hvad med at prøve dette her?--------------------------------------------------------------------------------

Hvidløg sprays – Opskrift.

Efter at have været en tur rundt nogle amerikanske hjemmesider fandt jeg denne opskrift, som eftersigende skulle være meget udbredt. I mange stater har man ligesom os en masse skadedyr, der gør stor skade på planterne og her ønsker man hellere ikke at gøre brug af kemiske midler og anbefaler derfor dette husråd.

Hvidløg har vist sig at være både et godt svampemiddel (fungicid) og et godt insektmiddel. (insektcid) Det siges at man også kan vande sine tomatplanter med hvidløgsvand (uden chili) og dermed holde utøj væk. Hvidløgssaften alene skulle kunne blive optaget af planten og dermed holde insekterne borte.

Fremstilling af Hvidløg / Pepper Spray

1 fed hvidløg og 1 frisk chili peber (eller 1 teskefulde tørrede) puttes i en blender og 5 deciliter vand tilsættes Blend i ca 10 minutter.

Herefter tilsættes 1,5 liter vand til koncentratet. Blandingen trækker i et døgn,hvorefter det sies i gennem et kaffefilter.

Brug herefter kun 1 / 4 kop ( ca 1dl. ) af koncentratet til 3,5 liter vand Glem ikke dette da du ellers kan brænde / dræbe dine planter! (på belægninger har det ingen betydning)

For at få ekstra styrke, tilføjes 2 teskefulde sulfo til 3,5 liter vand. De 2 liter koncentrat rækker dermed til ca 70 liter klar-til-brug.

Denne blanding udbringes så snart de første skadedyr konstateres. Det gælder både for bladlus, kållarver og mange andre »bladsugende insekter«. Desuden skulle blandingen også kunne holde hjortevild, kaniner og eksotiske dyr væk fra haven. Ligesom det ikke kan udelukkes at også nyttedyr vil holde sig væk.Det er vigtig at nævne at det ikke er en gift med derimod et rebellerende (afskrækningsmiddel) som dels forvirre insekterne til at finde frem til planterne og dels giver dårlig ædelyst.

På nogle hjemmesider beskriver man midlet som værende direkte insektdræbende, men der er ikke noget, der tyder på at hvidløg kan slå ihjel, men at det nok handler mere om insekterne dør af sult. Hvidløg er ikke klassificeret som værende et insektgift.

Dette husråd fortjener at blive afprøvet herhjemme og er man meget næring låner man bare ingredienserne af sin nabo .
ÆH hvidløgs saft ! Er det ikke det vi bruger til at holde Vampyrer fra døren

Ja, måske har de misforstået det, de kære amerikaner, de skulle heller skrive at midlet var mod "blodsuger" og ikke "bladsuger"
Hov! Hov! Handel ved stalddøren er ikke tilladt hverken for dig eller for landmanden og han ved det forhåbentlig godt, idet han som professionel skal have sprøjtecertifikat til bedriften. kemikalieloven er meget præcis på området!
Skrevet af baadsen den 14-02-2009 00:41
Hov! Hov! Handel ved stalddøren er ikke tilladt hverken for dig eller for landmanden og han ved det forhåbentlig godt, idet han som professionel skal have sprøjtecertifikat til bedriften. kemikalieloven er meget præcis på området!
Aha ! her har vi en rigtig ægte paragraf rytter, en af dem der får sure opstød hvis det ikke lige går som han mener det skal være.
Ved du hvad kære Baadsen, den slags indlæg kan vi godt undværer her på L.D.S.
Og vi ved alle godt at det ikke er tilladt at handle ved staldøren, vi ved også at vi ikke må overskride hastighederne på vejene o.s.v. Så hvis du kan fortælle os her på L.D.S. at du aldrig gør andet end det du må, skal vi fortælle dig noget helt andet.

Der er yderligere 24 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis