Hvordan gør jeg en vandslange helt tæt?

LL1
LL1
Indlæg: 875
Postnr: 5210
LL1 LL1

Også en ok løsning. Men ikke alle folk, der kan tænke alternativt

Østerbro2019
Østerbro2019
Indlæg: 30
Postnr:
Østerbro2019 Østerbro2019

Hej alle. 

Ja, wow, jeg ved ikke hvad jeg skal sige men der er ikke brug for at undskylde til mig men tak Jacob fordi at du kunne se det fra min side. 

Natur skrev den 21-01-2019 19:41:59

Hold da kaje.. at købe noget "lort" i Silvan - hvor der garanteret ikke er spurgt om noget relateret.. og så "svine" hjælpere.. herinde??  Jeg ville sige til "trådstarter"  
- start med at spørge pænt, og når du får råd om at det er "røv" det du vil lave.. så vær "ydmyg".. men det ord kendes nok ikke af ham - og ikke af dig @jacobn??

 Hej Natur, jeg har gjort mit forarbejde og undersøgt det som jeg skulle købe inden og selvfølgelig også fået hjælp nede i Silvan da jeg altså skal bruge over 3 meter slanger og dette har været den bedste løsning for MIG.  

Jeg har spurgt meget pænt vedr. hvordan jeg kan forbedre en meget konkret og forhåbentlig ret simpel situation men i stedet for at hjælpe og komme med forslag (tak igen til dem som også kom med ægte forslag) , bliver jeg overfuset med at min eksisterende løsning  er 'røv', 'fusk' osv. i frække vendinger det mener jeg bare er grimt og ubehageligt og der er andre måder at sige ting på  - men måske er der bare nogle som skal føle sig som eksperter på alt. 

Natur skrev den 21-01-2019 19:53:59

Fint..   
@ LL! - materialer er IKKE dårligere i Silvan..  MEN hvis ikke man kan spørge korrekt - kan man IKKE betjenes korrekt!..

 Så vidt jeg husker var du ikke med mig i Silvan og du har overhovedet ingen idé om hvad jeg har spurgt om eller hvem jeg har talt med. 

S. Fabrin skrev den 21-01-2019 20:17:01

LL1 skrev den 21-01-2019 19:53:25

Inden tingene løber helt af sporet, hvorfor er materialer dårligere i silvan, end fx ao, Sanistål, brødrene Dahl og så videre, de får dem samme sted fra...

 De er heller ikke dårligere i byggemarkederne end andre steder. Jeg tror, at tingene er ved at løbe af sporet, fordi de råd, der er givet, bliver mere eller mindre afvist som dårlige råd og med den begrundelse, at det koster penge at lave det som foreslået.

Jeg har aldrig sagt at de er dårlige råd, jeg har protesteret imod den behandling og tone når jeg gentagne gange har sagt at jeg søger råd pt. vedr. hvordan jeg kan tætne de to slanger - THAT'S ALL. Så må man komme med svar på dette og som sagt gerne sige at man aller mest synes at de bør udskiftes helt, men ikke kun sige det sidste - det er da ret irriterende - forestil dig at du havde købt en bil og havde fået et fladt dæk og bad om hjælp til at lappe hjulet , og så fik at vide det bedste  bare  ville være at købe et nyt hjul. JA OK , det tror jeg de fleste nok godt kan tænke sig til, men det var nu ikke det som spørgsmålet gik på.

 Endvidere er de givne råd blevet opfattet som chicane og mobning. 

Jeg har aldrig brugt de ord, jeg har dog svaret at jeg synes tonen er utilfredsstillende.

Når der skal gives råd om forskellige opgaver, er det sommetider næsten med bind for øjnene. "Jeg glemte lige at fortælle, at xxxx" eller et af de første svar er: "Kunne du lægge et billede af det du spørger om ind, så det måske var lettere at se, hvad det drejer sig om". 

Der ER lagt billede ind.


Jacobn skrev den 21-01-2019 20:20:42

LL1 skrev den 21-01-2019 20:03:27

SERIØST, et simpelt spørgsmål der kun drejer sig om 2 gummiringe... Kan føre til det

 Næ, det starter i denne Tråd, hvor Østerbro2019 beskriver en dårlig oplevelse på Facebook vedrørende spørgsmål om tilslutning af maskinerne. Derfor synes jeg det er trist hvis denne side ikke er bedre. Normalt er det min oplevelse at folk på LDS er hjælpsomme og kommer med gode løsningsforslag. 

Ja, jeg flygtede fra Facebook fordi man fik hånende svar og i den anden tråd var jeg meget glad for de hjælpsomme svar!


At en venlig henstilling bliver vendt til et "angreb" på mig finder jeg både chokerede og fuldstændigt uacceptabelt.

Helt uacceptabelt.


 

S. Fabrin skrev den 21-01-2019 20:31:35

Har du en løsning på det problem, Østerbro2019 stiller som opgave til andre? Svaret skal være helt konkret og uden "sjove" forslag, og så løsningen på ingen måde kan angribes. 

 Man må gerne komme med sjove forslag - sæbe var da sjovt og jeg har ikke haft nogle indvendinger. Men hvis du gerne vil twiste alt hvad jeg siger og komme ord i min mund så gør du bare det.

LL1 skrev den 21-01-2019 20:32:16

Ik jeg gider diskuterer det men ganske lovligt at forlænge en slange. Alt det andet forholder jeg mig ikke til. Men når det så er sagt, ja så er der nogen der ikke vil forstå, eller bedrevidende. Men også dårlig rådgivning en gang imellem..

 Man kan sagtens forstå og stadigvæk ville forbedre den første løsning. Men det er der åbenbart nogle her som bare ikke vil acceptere og så er man åbenbart stemplet som 'een som ikke vil forstå'. 

I alle tilfælde, tak for hjælpen og ha' en god aften

Mvh

MayØsterbro2019
Østerbro2019
Indlæg: 30
Postnr:
Østerbro2019 Østerbro2019
LL1 skrev den 21-01-2019 20:38:56

Jep, S.Fabrin som sagt tykkere pakninger, man kan jo se der ikke er mere gevind at spænde på = revnede omløbere.

 Der er - som allerede sagt - stadig gevind tilbage på den ene (den som er utæt) og jeg har allerede forklaret at jeg ikke har styrke nok til at dreje den helt op..

uldal
uldal
Indlæg: 4487
Postnr: 6500
uldal uldal

Jeg har med undren læst tråden og set den besynderlige udvikling. Hvis man går helt tilbage til de to-tre første indlæg, har Du allerede der kløerne fremme. Du har fra begyndelsen fået to relevante forslag. De slanger er IKKE beregnet til pakgarn. Læg to skiver gumme under eller allerbedst - tag en krop urtete og ring til en fagmand.

 

Tusse67
Tusse67
Indlæg: 280
Postnr: 8410
Tusse67 Tusse67

En samling er i min verden et svagt led... og i dette tilfælde et svagt led der kan undgås ved at købe en lang slange. Synes ikke at jeg kan finde hvor du skriver andet end at det nu engang bare er den bedste løsning at gøre som du gør uden egentlig begrundelse. Skal selvfølgelig ikke diktere hvad du skal gøre, men jeg ville se grundigt på muligheden for en lang slange. 

Du skriver andetsteds i tråden at det er et gør det selv forum hvor hovedparten af de foreslåede løsninger er suboptimale. Det er efter min mening forkert. Ingen af dem du løber hovederne sammen med herinde (og ja, måden nogle af dem bærer sig frem kan for den uindviede godt virke en anelse hovski snovski), ynder at levere løsningsforslag der fraviger acceptable normer for håndværk. Hovedparten af tvivlsomme “det er vel godt nok”-løsninger lægges efter min mening på bordet af hovedsageligt nyankomne der fisker mere efter accept af deres egen ide til en løsning end egentlig rådgivning om den bedste løsning. 

Østerbro2019
Østerbro2019
Indlæg: 30
Postnr:
Østerbro2019 Østerbro2019
uldal skrev den 22-01-2019 08:40:14

Jeg har med undren læst tråden og set den besynderlige udvikling. Hvis man går helt tilbage til de to-tre første indlæg, har Du allerede der kløerne fremme. Du har fra begyndelsen fået to relevante forslag. De slanger er IKKE beregnet til pakgarn. Læg to skiver gumme under eller allerbedst - tag en krop urtete og ring til en fagmand.

 Jeg har overhovedet ikke 'kløerne fremme', der er intet galt med de forslag som f.eks. at bruge sæbe (som en anden sagde man ikke skulle bruge alligevel), ikke at bruge snor, at bruge tykkere pakning eller sætte en ekstra een i osv. Ingen af de forslag har jeg haft noget i mod eller sagt noget om og har også spurgt ind til nogle af dem for at vide mere. Jeg har også takket for dem. 

Jeg har derfor ikke brugt pak-garn og gik bort fra det på baggrund af forslaget herinde om kun at fokusere på tætningen, så jeg ved ikke du må ha' læst tråden på en speciel måde.

Det er faktisk ret utroligt at nogle herinde bare mener at jeg skal acceptere at blive tiltalt som udøvende løsninger som er "fusk, røv" og  blive tiltalt på en nedladende måde , men når jeg fra-beder mig disse dum-smarte kommentarer og appelerer til at svaret mest af alt omhandler hvordan jeg bedst tætner de to slanger sammen , så bør man altså også acceptere dette.

Jeg har faktisk ikke brug for kommentarer fra dig om at jeg skal drikke urtete (sjovt nok at du lige nævner kløer og urtete, er du måske lidt sexistisk også?).

Østerbro2019
Østerbro2019
Indlæg: 30
Postnr:
Østerbro2019 Østerbro2019
Tusse67 skrev den 22-01-2019 09:20:15

En samling er i min verden et svagt led... og i dette tilfælde et svagt led der kan undgås ved at købe en lang slange. 


JA DET HAR JEG FATTET, JEG HAR FORSTÅET I ALLE GERNE VIL HA' EN LANG SLANGE , I ER ALLE MEGET IRRETEREDE OVER AT JEG HAR BRUGT FORLÆNGER SLANGER, DET VED JEG GODT , MEN JEG HAR VALGT AT LAVE EN FORLÆNGER SLANGE. 

JEG HAR IKKE VÆRET FULD, JEG ER ET VOKSENT MENNESKE SOM HAR GJORT MIT FORARBEJDE INDEN OG DE TO FORLÆNGER SLANGER BLEV DEN LØSNING SOM VAR BEDST FOR MIG, MIT KØKKEN OG I IKKE BEHØVER AT KUNNE LIDE DET.

SPØRGSMåLET GÅR PÅ HVORDAN MAN KAN TÆTNE BEDST MULIGT, IKKE ANDET, HVOR SVÆRT ER DET DOG AT FORSTÅ! 

JEG BEHØVER  IKKE AT BEGRUNDE MIT VALG  (HVILKET JEG DOG HAR GJORT HVIS MAN DOG GAD AT LÆSE DET JEG HAR SKREVET I TRÅDEN) 

JEG HAR OGSÅ I MIN ANDEN TRÅD OM INSTALLERING AF OPVASKEMASKINE INDEN JEG GIK I SILVAN SPURGT ALLE JER KLOGE HOVEDER OM HVAD JEG SKULLE KØBE (SOM DEL AF MIT FORARBEJDE) OG INGEN HAR SAGT NOGET OM LANGE SLANGER NÅR JEG NÆVNTE AT JEG VILLE KØBE FORLÆNGER SLANGER , SÅ HVORFOR DET PLUDSELIG ER SÅ VIGTIGT FOR JER ER RET UTROLIGT. 

MEN FORSTÅ DET NU, VALGET ER TAGET. DET ER FORLÆNGER SLANGER. LEV MED DET ELLER LAD VÆRE.

FAKTUM ER AT DER KUNNE OGSÅ VÆRE UTÆTHED VED FORBINDELSEN AF EN LANG SLANGE. SÅ LAD OS NU LEJE AT DET ER EN LANG SLANGE SÅ OG SPØRGSMÅLET SÅ ER HVORDAN MAN KAN TÆTNE FORBINDELSEN OG DER ER DET BEDSTE SVAR HERINDE NOK AT FÅ EN BEDRE/TYKKERE PAKNING.Synes ikke at jeg kan finde hvor du skriver andet end at det nu engang bare er den bedste løsning at gøre som du gør uden egentlig begrundelse. Skal selvfølgelig ikke diktere hvad du skal gøre, men jeg ville se grundigt på muligheden for en lang slange. 

Du skriver andetsteds i tråden at det er et gør det selv forum hvor hovedparten af de foreslåede løsninger er suboptimale. Det er efter min mening forkert. Ingen af dem du løber hovederne sammen med herinde (og ja, måden nogle af dem bærer sig frem kan for den uindviede godt virke en anelse hovski snovski), ynder at levere løsningsforslag der fraviger acceptable normer for håndværk. Hovedparten af tvivlsomme “det er vel godt nok”-løsninger lægges efter min mening på bordet af hovedsageligt nyankomne der fisker mere efter accept af deres egen ide til en løsning end egentlig rådgivning om den bedste løsning. 

 

Østerbro2019
Østerbro2019
Indlæg: 30
Postnr:
Østerbro2019 Østerbro2019
Lillevoksen skrev den 22-01-2019 10:07:46

Der er i hvert fald et eller andet der har brug for en tykkere pakning.   

 Ufatteligt at man skal høre på sådanne kommentarer / hentydninger herinde.


Tusse67
Tusse67
Indlæg: 280
Postnr: 8410
Tusse67 Tusse67
Østerbro2019 skrev den 22-01-2019 09:48:28

Tusse67 skrev den 22-01-2019 09:20:15

En samling er i min verden et svagt led... og i dette tilfælde et svagt led der kan undgås ved at købe en lang slange. 


JA DET HAR JEG FATTET, JEG HAR FORSTÅET I ALLE GERNE VIL HA' EN LANG SLANGE , I ER ALLE MEGET IRRETEREDE OVER AT JEG HAR BRUGT FORLÆNGER SLANGER, DET VED JEG GODT , MEN JEG HAR VALGT AT LAVE EN FORLÆNGER SLANGE. 

JEG HAR IKKE VÆRET FULD, JEG ER ET VOKSENT MENNESKE SOM HAR GJORT MIT FORARBEJDE INDEN OG DE TO FORLÆNGER SLANGER BLEV DEN LØSNING SOM VAR BEDST FOR MIG, MIT KØKKEN OG I IKKE BEHØVER AT KUNNE LIDE DET.

SPØRGSMåLET GÅR PÅ HVORDAN MAN KAN TÆTNE BEDST MULIGT, IKKE ANDET, HVOR SVÆRT ER DET DOG AT FORSTÅ! 

JEG BEHØVER  IKKE AT BEGRUNDE MIT VALG  (HVILKET JEG DOG HAR GJORT HVIS MAN DOG GAD AT LÆSE DET JEG HAR SKREVET I TRÅDEN) 

JEG HAR OGSÅ I MIN ANDEN TRÅD OM INSTALLERING AF OPVASKEMASKINE INDEN JEG GIK I SILVAN SPURGT ALLE JER KLOGE HOVEDER OM HVAD JEG SKULLE KØBE (SOM DEL AF MIT FORARBEJDE) OG INGEN HAR SAGT NOGET OM LANGE SLANGER NÅR JEG NÆVNTE AT JEG VILLE KØBE FORLÆNGER SLANGER , SÅ HVORFOR DET PLUDSELIG ER SÅ VIGTIGT FOR JER ER RET UTROLIGT. 

MEN FORSTÅ DET NU, VALGET ER TAGET. DET ER FORLÆNGER SLANGER. LEV MED DET ELLER LAD VÆRE.

FAKTUM ER AT DER KUNNE OGSÅ VÆRE UTÆTHED VED FORBINDELSEN AF EN LANG SLANGE. SÅ LAD OS NU LEJE AT DET ER EN LANG SLANGE SÅ OG SPØRGSMÅLET SÅ ER HVORDAN MAN KAN TÆTNE FORBINDELSEN OG DER ER DET BEDSTE SVAR HERINDE NOK AT FÅ EN BEDRE/TYKKERE PAKNING.Synes ikke at jeg kan finde hvor du skriver andet end at det nu engang bare er den bedste løsning at gøre som du gør uden egentlig begrundelse. Skal selvfølgelig ikke diktere hvad du skal gøre, men jeg ville se grundigt på muligheden for en lang slange. 

Du skriver andetsteds i tråden at det er et gør det selv forum hvor hovedparten af de foreslåede løsninger er suboptimale. Det er efter min mening forkert. Ingen af dem du løber hovederne sammen med herinde (og ja, måden nogle af dem bærer sig frem kan for den uindviede godt virke en anelse hovski snovski), ynder at levere løsningsforslag der fraviger acceptable normer for håndværk. Hovedparten af tvivlsomme “det er vel godt nok”-løsninger lægges efter min mening på bordet af hovedsageligt nyankomne der fisker mere efter accept af deres egen ide til en løsning end egentlig rådgivning om den bedste løsning. 

 

 Jeg er ikke irriteret og jeg lever uanset. Jeg giver hvad jeg ser som det bedste råd jeg har at give til dit setup uden skelen til hvad andre har skrevet, da 2 forskruninger i min verden bedre end 4. Det er givet i den bedste mening. Men skal nok lade være med at kommentere yderligere, da det tydeligvis ikke falder i din smag.

Østerbro2019
Østerbro2019
Indlæg: 30
Postnr:
Østerbro2019 Østerbro2019


 Jeg er ikke irriteret og jeg lever uanset. Jeg giver hvad jeg ser som det bedste råd jeg har at give til dit setup uden skelen til hvad andre har skrevet, da 2 forskruninger i min verden bedre end 4. Det er givet i den bedste mening. Men skal nok lade være med at kommentere yderligere, da det tydeligvis ike falder i din smag

Igen - det har intet med min smag at gøre, i bliver jo ved og ved om den lange slange uden at acceptere at jeg leder efter en løsning som ikke har med en lang slange at gøre! Det handler om hvordan man tætner en forbindelse - denne forbindelse kunne også være med en lang slange forbundet til opvaskemaskine og resultere i præcis samme problemformulering / spørgsmål jeg søger svar på. Derfor er det for mig at se irrelevant eller blot ekstra info (og fint nok hvis sagt i en god tone at et alternativ kunne være at prøve at skifte til en lang slange) men at sige at en udskiftning til lang slange løser problemet jeg søger svar på er bare ikke rigtigt. Jeg kunne også stå med den lange slange og opleve at når jeg udskifter og tilslutter den til maskinen at den ikke er helt tæt og vende tilbage til spørgsmålet som var HVORDAN TÆTNER JEG VANDSLANGEN. Vil foreslag så være at jeg skal købe en ny opvaskemaskine?

 

karl smart
karl smart
Indlæg: 926
Postnr: 2600/2700
karl smart karl smart

Løsningen ligger lige for , dine samlinger skal efterspændes godt og grundigt , og da du har afsløret at du er en kvinde , så vil jeg foreslå dig at få fat i en stor stærk mand ( en nabo?) og få ham til at efterspænde dine samlinger.................

Elektriker gennem 45 år .
calle captiosus
 Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and proclaiming...."WOW What a Ride!!"  -Mark Frost
Østerbro2019
Østerbro2019
Indlæg: 30
Postnr:
Østerbro2019 Østerbro2019
karl smart skrev den 22-01-2019 11:09:54

Løsningen ligger lige for , dine samlinger skal efterspændes godt og grundigt , og da du har afsløret at du er en kvinde , så vil jeg foreslå dig at få fat i en stor stærk mand ( en nabo?) og få ham til at efterspænde dine samlinger.................

 tak, Ja, jeg har nævnt 2 gange i tråden at jeg nemlig nok skal ha' en person ud med mere styrke i hænderne for at efterspænde. 

Og det var åbenbart en fejl at 'afsløre' at jeg er kvinde, for så skulle jeg straks sætte urte-the over mens jeg tilkalder en fagmand.

Tror måske jeg skaber en ny profil til næste gang jeg måske får brug for hjælp herinde.

Østerbro2019 skrev den 21-01-2019 17:36:50


Jeg er bange for at skrue af for at prøve det da jeg desværre ikke har styrke nok igen i hånden til at skrue så fast på.  

Så jeg tænker at jeg vil få en mand ud til det  og indtil da er det nok bedst den forbliver som den er nu i stedet for at jeg piller v. det, med chance for at forværre det.

 

PinkHenrik
PinkHenrik
Indlæg: 4227
Postnr: 6300
PinkHenrik PinkHenrik
Østerbro2019 skrev den 22-01-2019 10:21:51


I HVORDAN TÆTNER JEG VANDSLANGEN. Vil foreslag så være at jeg skal købe en ny opvaskemaskine?

 

 Hvor mange gange skal du have at vide at du skal købe nye pakninger ?

Personligt er jeg græsk katolsk hamrende ligeglad med om du bruger 1 eller 10 slanger, men du spørger til hvordan du får det tæt, og spørger til at starte med om du kan bruge pakgarn.
Flere på hinanden skriver derefter at du skal bruge nye pakninger, men det virker som om den løsning er for abstrakt til dig.... har du overhovedet prøvet den ? eller har du selv fundet på en bedre løsning, for så er vi mange der gerne vil høre hvordan du fik en tæt samling.

Jo ældre man bliver, jo hurtigere har man løbet som ung...
jenshøj
jenshøj
Indlæg: 2300
Postnr: 4800
jenshøj jenshøj

Kære deltagere i denne tråd. Kan I ikke prøve at forestille Jer, at I sidder over for den person i skriver til. Og så skrive, som hvis I talte med vedkommende?

Der bliver brugt utrolig meget krudt på ikke at læse hvad der bliver skrevet, bevidst at misforstå modparten, tillægge modparten forskellige opdigtede motiver, og i det hele taget fare op uden nogen grund.

Fra sidelinjen er det ganske uskønt at se på, at en tråd, der handler om at spænde en omløber, kan udvikle sig til 4 siders mudderkastning.

Tænk før du skriver. Tak!

Vil du være med? Log ind for at svare.