Reklame på siden

Vedr. reklame på siden.

Jeg har netop skrevet følgende til nogle af vores brugere. Ærgerligt de ikke selv har kunne finde grænsen:

"Det er alt for voldsomt til at kunne accepteres på LDS, så du bedes moderere det kraftigt. Forummet er ikke en reklameplads.

Du kan tilføje en linie til din signatur i samme farve og intet andet."

Så fremover vil vi ikke acceptere anden form hos brugerne. Det er ikke meningen indlæggene skal tapetseres med reklamer. Så 1 linie i linien lige efter signaturen i samme farve og størrelse som den øvrige skrift der bruges i indlæggene og intet andet.

Mvh. JørgenE
Vedr. reklame på siden. Jeg har netop skrevet... Vis hele indlægget
24 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Hold kæft hvor har du ondt i røven, det har da ikke en skid med reklame at gøre

Venlig hilsen

Klaus
Jeg vil holde med Klaus, det er ikke reklame når han blot tilbyder en enkelt person at hjælpe ham med et problem. Måske det ville have været smartere om Klaus havde sendt en PM til manden, så der ikke var andre der fik ondt af det (så ved du det Klaus)
Hvorimod det link som LarsON viser er ren reklame, og sådan en skovl skal forvises fra LDS uden mulighed for genoptagelse.
Jeg plejer ikke at holde mig tilbage med at give sådanne personer en ordentlig gang røg, men jeg gider efterhånden ikke længere, der er forskellige meninger om alt. Dog syntes jeg stadig at hvis nogen vil reklamere på LDS. så kan de købe banner plads hos Jørgen.
Citat fra www.spotvvs.dk

Hold kæft hvor har du ondt i røven, det har da ikke en skid med reklame at gøre

Venlig hilsen

Klaus


Den er elegant og ikke særlig stor. Man kan jo selv vælge IKKE at klikke på linket ;-) hvis man ikke vil.

Synes faktisk det er iorden med et link der gør 'opmærksom' på noget man står inde for.

Men naturligvis ikke 'reklame' der intet har at gøre herinde - Det handler om at finde balancen...Men det er jo heller ikke altid nemt ;-)
Ja, det var da rendyrket reklame, som nu er slettet + jeg har skrevet til Bygtek om at stoppe med det.

Bare til jeres orientering.

Mvh. JørgenE
Jeg/vi har modtaget en forespørgsel, fra en en ung pige vi mødte i Kina, og som vi har holdt kontakten til, hun har fungeret som guide ved senere besøg.
Hun ville gerne prøve at sælge kinating her i landet, og spurgte om vi ville hjælpe. Det sagde vi ja til. Der vil ikke være tale om nogen som helst fortjeneste til os, men jeg ville lægge en salgsside ind på min side, hvor man dog selv skal klikke sig frem til den. hvad siger man om det ? Vi håber at kunne hjælpe, da hun også til en vis grad forsørger sine forældre, som ikke fik den søn, som normalt skal hjælpe den ældre generation.

Lav det selv - det gi'r de bedste klagemuligheder

ErikChristensen 
Jeg siger:
1. Al reklame kan sikkert henføres til en form for forsørgelse, men det er jo ikke sikkert at al form for forsørgelse kan få dig til at yde gratis arbejdskraft.
2. Så længe dine henvisninger til din side er for at hjælpe spørgeren, og ikke for at få solgt hendes ting, så fint nok for mig. Der er jo mange af de hjemmesider som der henvises til, som indeholder andet (lige fra familiebilleder til porno-links) - og følger man et link, ja så må man jo være "stor" nok til at sortere selv.

There are 10 types of people.

Those that understand binary, and those who don't

Citat fra Gerhard

Jeg siger:
1. Al reklame kan sikkert henføres til en form for forsørgelse, men det er jo ikke sikkert at al form for forsørgelse kan få dig til at yde gratis arbejdskraft.
.
Jeg forstår nok ikke lige disse linier.
Når jeg siger jeg ikke skal tjene på det, så mener jeg det bogstaveligt. ALLE indtægter - de udgifter vi har på det går tilbage til hende.
Vores husstand har ikke brug for yderligere indtægter, og da slet ikke så små beløb, som der her er tale om, men de kan betyde en del i Kina.
Egentlig kan vi godt huske, hun for længe siden spurgte om vi ville, vi har nok sagt ja uden at tænke videre over det. Nu har hun så sendt noget ( ved ikke hvad ) vel nok smykker, og foreslået en 60/40% deal, men vi vil, som sagt, ikke tjene på det. Om det overhovedet er noget der kan sælges ?????????

Lav det selv - det gi'r de bedste klagemuligheder

ErikChristensen 
Du må altså gerne prøve på Køb/Salg/Bytte, hvis det har nogen interesse, men husk lige at skrive lidt om grunden jf. dit indlæg her, så tror jeg alle forstår det.

Mvh. JørgenE
Der er yderligere 4 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis