koge kæde

hej, er der nogen af jer mc´ere der har nogen erfaring med at koge kæde? hvordan er fremgangsmåden, og hvad skal der bruges?

mvh kenneth


 

hej, er der nogen af jer mc´ere der har nogen... Vis hele indlægget
21 svar
 Følg tråden
Der er 20 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Og grunden til at mange kører med fri udstødning på deres Harley er jo, at så kan man ikke høre hvor meget mekanikken skramler.
Men for at komme tilbage til spørgsmålet om kædefedt.
Det har jeg også praktiseret da jeg i sin tid kørte MC.
Iblødsætning i benzin, udendørs(!)
Grundig børstning med en tandbørste.
(Er ikke så velegnet til sit oprindelige formål efter dette)
Og så kogte jeg i Castrol kædefedt med grafit.
(Kvinder har svært ved at forstå at denne proces bedst klares på komfuret i køkkenet)
Som andre bemærker så bliver det tyndt som vand når det opvarmes.
Efter afkøling, aftørring af hovedparten af det overskydende fedt. (Ja, jeg havde også lukket kædekasse smile )
Men man har jo også hørt, at i "gamle dage" blandede man selv sit fedt.
Hovedingrediensen var oksetalg, der udover at smøre også har den egenskab, at det ikke klistrer så meget, så skidtet ikke sætter sig i så høj grad.
Ikke fordi det er noget jeg gad at rode med.

Er det godt?
Eller er det bare godt nok?
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis