Er dette skimmelsvamp

Vi har netop købt et hus fra 1956. Vi er ved at sætte tapet op og opdagede ved den lejlighed at der var nogle små sorte plamager rundt om kanappen. Der står ikke noget i tilstandsrapporten herom, blot at der er råd i ydre træværk på kanappen.
Se billederne her: http://www.itu.dk/people/ejn/hus/images

Håber der er nogle af jer eksperter der kan se om vi har et problem, det ville være rart at vide om det er skimmel før vi kontakter forsikringselskabet.

Mvh. Esben
Vi har netop købt et hus fra 1956. Vi er ved at... Vis hele indlægget
11 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Gammel tråd men læste lige at tråd starter Esben havde oplevet sammenlignelige problemer som os. Vi har også et hus fra 50erne med lav krybekælder som efter noget tid begyndte at have skimmelsvamp problemer. Hvad skete der med jeres sag?

Vi kørte den også forbi forsikringsselskab, men der var intet at gøre, da skimmelsvamp åbenbart ikke vurderes som en trænedbrydelig svampeart for sokkel mv.

Da vi ikke havde økonomi til at rive hele gulvet op for en sanering fandt vi et alternativ, som faktisk virker rigtig godt. Vi har derfor et system som kører i vores lave krybekælder, men det kan sikkert bruges flere steder. Selve anlægget var fra et sted som hedder Munters, men installatøren hed Midtfyns Totalservice (vi bor på Fyn), som virkelig hjalp os på yderst professionel vis. Mener deres hjemmeside er www.midtfynstotalservice

Nu ved jeg ikke om jeres problemer er udbedret, da det er en gammel tråd, men så er rådet i hvert fald givet videre!
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også