Skal til at bygge nyt hus.

Hejsa.....


Vil da lige høre om der nogen herinde der har nogle links til nogle sider med nogle fede spændende og utrditionelle huse herinde. vi påtænker at bygge
i træ kombineret med eternit og selvfølgelig tagpap på taget. biggrin

Hilsen tagdækkeren

Sydjysk Tagentreprise

7100 Vejle

60767424

Alt i tagpap arbejde

se mere på www.sj-tagentreprise.dk

Hejsa..... Vil da lige høre om der nogen... Vis hele indlægget
14 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Citat fra Orla Nautrup

Hej

Pt er prisen 4.500,- kt for selve tæthedsprøvningen excl moms + evt fejlfinding med termografi eller lignende.

Energimærkningen følger de til enhver tid gældende priser fastsat af energistyrelsen, (som pt er alt for lave) og afhænger af husstørrelse.

Du skal forøvrigt starte med at få udført en energibehovsberegning når du har tegninger klar (denne må ikke udføres af den samme som udfører energimærkningen).


Hvis man vælger et "standard typehus" er den beregning så noget sælger udleverer som standard ? Med standard mener jeg, at hvis de har bygget 100 stk af samme hus, skal de jo nok checkes hvergang om de har bygget det ordentligt, altså tæthedsprøven, men energibehovsberegningen går jo igen, eller hvad ?

Under tryghedsprøven af selve huset, får man da også checket om genvindingsanlæg funker korrekt mm ?
Hej igen

Nej, energibehovsberegningen kan ikke genanvendes, da den er afhængig af bygningens placering i forhold til verdenshjørnerne, og evt. andre bygninger i nærheden.

Indregulering af varmegenindvindigsanlæg er et specialjob, som som jeg ikke er uddannet i, så der skal en specialist til, og er meget vigtigt af få udført.
Citat fra Orla Nautrup

Hej igen

Nej, energibehovsberegningen kan ikke genanvendes, da den er afhængig af bygningens placering i forhold til verdenshjørnerne, og evt. andre bygninger i nærheden.

ok takker. :-)

Ved du så om det er noget byggefirmaerne skal aflevere automatisk sammen med byggeansøgningen?

Skal lige være helt sikker på at jeg fanger rækkefølgen, samt hvem der gør hvad, er godt klar over at jeg som køber er den der skal betale lige meget hvad ;-)
Hej igen

Det kommer nok an på hvad man aftaler, og hvile type firma man handler med, men jeg ville forvente at et typehusfirma leverer energibehovsberegningen, og at der i kontrakten står om det er en tillægsydelse eller iberegnet prisen.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis