Værksteder i Tyskland - adresser og erfaringer

Jeg har en Mitsubishi Colt, som skal til service og formentlig også have skiftet bremser. I den forbindelse overvejer jeg om man skal tage til Tyskland og få det lavet. Mine svigerforældre bor i København, har en Opel Corsa og sparer omkring 1.000 kr. ved at få lavet service i Flensborg. Og det er efter benzinudgifter er fratrukket! Desuden får de en hyggelig "mini-ferie" ud af det.

Derfor: Lad os høre fra jer der har fået lavet service eller reparationer på tyske værksteder. Hvad kostede det? Hvad sparede du? Værkstedets adresse? Og sidst men ikke mindst: var kvaliteten i orden?

Mvh. AllanE
Jeg har en Mitsubishi Colt, som skal til service... Vis hele indlægget
38 svar
 Følg tråden
Der er 30 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Timepris hos Mercedes i DK cca. 750kr inkl. moms. i Tyskland ca. 55€ inkl. Mwst.


Hos Jensen i Silkeborg

Timepris på Mercedes og Audi

Vi tilbyder op til 20% rabat på timeprisen ved arbejde på din Mercedes eller Audi.
Timer Timepris ex. moms Timepris inkl. moms Rabat
Standard timepris 680,00 850,00 0%
6-10 timers arbejde 612,00 765,00 10%
11-15 timers arbejde 578,00 722,50 15%
Over 16 timers abejde 544,00 680,00 20%
Timepris på BMW Service eller Porsche

Vi tilbyder op til 20% rabat på standard timeprisen ved BMW Service og arbejde på Porsche.
Timer Timepris ex. moms Timepris inkl. moms Rabat
Standard timepris 706,00 882,50 0%
6-10 timers arbejde 635,50 794,38 10%
11-15 timers arbejde 600,10 750,13 15%
Over 16 timers abejde 564,80 706,00 20%
Bestil tid med det samme

Book tid online allerede nu.

NEJ TAK!!!

Jeg vil sige i høre absolut til de få der tager 375 kr i timen, går ud fra at det er + moms så prisen er vel nærmere 468 men fred være med det, det kan jeg også leve med. Men rigtig mange steder tager de altså 600-800kr +moms pr time, samt overpris for stumper.
Fakta er nu bare at jeg har sparet ret mange penge samt fået ordnet nogen indkøb samtidig med et værksteds besøg i tyskland, og de der forfærdelige mekanikere som tyskland åbenbart er fyldt med har jeg så været heldig at gå uden om. Og så længe de kære danske værksteder mener at jeg skal betale overpriser for stumper samt arbejdsløn tager jeg altså sydpå, men problemet er nu minimalt, det meste klare jeg heldigvis selv, måske derfor jeg er lidt mindre imponeret over de såkaldte specialister værkstederne går og praler med.
Men skal vi nu ikke blive enige om at der også findes uduelige mekanikere her hjemme, og selvfølgelig super dygtige.
Jeg tror bare du undersøger priser de forkerte steder. Hele byen tager ikke over 400 her og sådan er det mange steder i området. Og ja + moms. I alle fag findes der uduelige folk men fakta er faktisk at vi her i Danmark uddanner nogen af verdens dygtigste mekanikere og det synes jeg vi skal være stolte af.

Jeg har oplevet i går et tysk par som har fået en skade på deres bil, (en bil fra sidste år som kun har kørt 5000) de er kørt til os fordi de ville være sikre på det blev lavet ordentligt, så forhandlerne i Tyskland er blevet holdt helt uden for sagen og de betaler af egen lomme. Både reparationen og efterfølgende lak hos den lokale autolakerer.

Det var et sidespring men jeg er glad for at det også kan gå den vej, og det er kvaliteten vi er kendt for her i Danmark selvom folk der bare vil have billige reparationer ikke oplever det fordi ingen mand kan lave et ordentligt stykke arbejde hvis prisen skal presses helt i bund. Så ender det med gaffa strips og selvskærende skruer.


 

Og så dyre er reservedele heller ikke her hjemme. Jeg ved godt eBay har meget billigt, men jeg kan kun forholde mig til om det er de mærker jeg går ind for eller ej.

F.eks en xenon pære. Mercedes tager 1500 vi kan skaffe en for 600 men manden købte en for 200 på nettet og betalte mig for montering. 2 måneder senere kommer han igen fordi han købte den billige pære som nu var defekt. Jeg forklarede ham at jeg havde advaret ham. Så monterer jeg min type til 600 som er inkl montering. Så kan man spørge sig selv om alt skal gå op i pris?


 

Annonce
Hold nu op, vi snakker ikke ebay stumpe priser, selv om jeg går ud fra at vi kan blive enige om at Bosch, Brembo osv levere kvalitet hvilket bliver solgt på ebay fra visse forhandlere i feks tyskland
Hvis vi ikke snakker eBay så kan jeg fortælle dig at prisen i Tyskland og her ikke er så stor. Det er mellemleddene der alle vil tjene der presser priserne op, og det er jo ikke unormalt at de autoriserede vil tjene 30% på reservedele, men fra grossisten er der ikke stor forskel. Tro det eller ej.


 

Har brugt Sand Jensen i Flensburg. Du kan google dem. Det var den bedste værkstedsoplevelse både for mig, min pengepung og ikke mindst bilen, nogensinde. Dansk talende personale, lånebil,tysk grundighed.
Jeg vil bruge dem igen, og er sådan set ligeglad med "grossmanns" holdning til det.
Værkstedspriser i Aalborg er omkring 1100,00 i timen.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis