Og for mig tumpe der ikke ved hvad det vil sige at "gør pladen klar" eller hvad en spskf. i frøken Jensens bog betyder, hvad er førstnævnte så? Smør på pladen? Bagepapir eller hvad - Zep - du taler jo som om alle er indviet i den hellige ånd, men jeg har meget lyst til at komme med ind i den, og ve gruppen hvis jeg tager mig sammen til at lave boller i morgen - så vil det give genlyd kan jeg love jer. Nå ja, vi har ikke den mel og heller ikke gær, men måske senere så - næste weekend hedder Ledreborg Slotspark, så der er det heller ikke.
Og så en lille munter historie med vores familie fra Island.
Min kone havde lavet ribbensteg som de elsker til aftensmad og der var til 14 mennesker, men hele natten kunne jeg høre konstante trippen til og fra køkkenet, så næste morgen (læs formiddag når det er mig), kom jeg op til ingenting. Alt var ædt i løbet af natten.
Så jeg kørte med det samme ud til vores søndagsåbne butik og købte et par ribbensteg og smed dem i ovnen.
Da svigerfar fra Island bemærkede det, kunne jeg fortælle ham, at jeg lavede rester.
Den har skabt en del munterhed på Island, for ligefrem at lave rester har de aldrig hørt om, men jeg elsker kold ribbensteg, og jeg lover jer, der blev vovet over "resterne" så jeg også fik min del af dem, og indrømmet, det er nemmere når der ikke er gæster, men ikke nær så sjovt.
Mvh. JørgenE