Bruserbatteri - ingen varmt vand

Jeg har en Børma A1 eller A2 brusebatteri model, hvor der er ingen varmt vand. 

Har fjernvarme og der er varmt vandt andre steder. 
Jeg gætter på at det er termostat der er kalket til, og skiftes ud. Det er et GÆT!

Mit spørgsmål er:

1. Er der nogen med sikkerhed der kan sige hvilket model er der tale om - ud fra billeder?

2. Har den model en termostat, hvis JA, hvilken skal jeg købe? Gerne et link!

3. Kunne det være at noget andet er galt?
Kom gerne med bud!


Håber på Jeres svar!

5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Er det noget der er kommet pludselig - eller er det lidt efter lidt at der ikke kommer noget varmt vand?

Søren O
Hmmm, konen har klaget over det sidste par måneder. Men de sidste par uger er det blevet koldere (for hende 😀)
Jeg vil foreslå dig at afmontere blandingsbatteriet, og se om filteret om filtrene i indgangen til blandingsbatteriet er rene. Du skal sikkert have fornyet gummipakningerne inden du monterer igen.

Søren O
Hej Søren,

Tak for det! Har nu renset dem med eddike men det har ikke hjulpet.  

Har du andre forslag?

På forhånd tak!
Pladerne der justere temperaturen kan være kalket til. Det er ikke sikkert at det kan redes, men prøv at hælde eddike eller tilsvarede igennem blandingsbatteriet. Drej på hanerne og vent et stykke tid. Hæld noget mere igennem og gentag det hele flere gange.  
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis