Faskine

Ang. Faskine... Hvad sker der hvis faskine kun ligger i 70-80 cm dybde. Hvis vandindhold isandsynligt fryser til os.. Sker der vel ikke noget da nyt nedbør nok ikke vil falde som regn hvis det fryser. Når det regner er temperaturen jo i plusgrader og vil tø isklump i faskine..?? 
19 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Grundvand står desværre op i 1 meter højde.. Derfor blive det svært at komme længere ned end 70-80 cm.. 
Du kan osse lave et regnvandsbed. Vores nedsivning er "kun" gravet 50cm ned. der er så lagt 40cm jord ovenpå så der bliver de 90cm ned. Men hvis du laver faskinen ned til grundvandet vil det vel aldrig fryse.

Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
Hej 
Regnvandsbed kan være hyggeligt bliver dog ikke aktuelt her. Hvis faskine ligger i 10cm vand nok grundvand... Vil faskine vel ikke kunne tømme sig.. Da den jo ligger i vand hele tiden i hvert fald efterår vinter.. Lige nu pt. 
Jeg tænker bare at hvis grundvandet er der hvor det nu er,  så løber regnvandet vel bare  sammen med grundvandet, lissom det regn som siver ned på resten af grunden. det er jo bare afvanding fra en terrasseoverdækning. det kunne jo bare ledes ud oven på jorden. Det gør vores tagnedløb.

Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
Annonce
Har du ikke mulighed for at aflede spildevandet til offentlig kloak ?
Det lyder ikke som om, din grund er velegnet til faskiner.


Vi prøver igen, i morgen --
Det kommer helt an på hvilke jordbundsforhold der er om faskinen kan virke. Er der sandbund kan faskinen ret sikkert virke, da sand kan aflede masser af vand.
Der findes også metoder til at undersøge hvor godt der afledes. Det er noget med at grave et prøvehul af en bestemt strrelse, og så hælde en bestemt mængde vand i.

Søren O
Hej tak for interessen. Der er ikke mulighed for kloakafløb. Idag løber vandet bare ud på græsset, men der skal laves terrasse der. Igen hvad vil der ske hvis faskine lægges i 70-80 cm dybde og ikke ned i 100-220cm som anbefalet.?? 
Jeg kan ikke se at det skulle være noget problem da det er regnvand. Det er jo sjældent at det regner massivt samtidig med at jorden er frosset i 80 cm dybde. Skulle det skr vil vandet jo bare løbe ud oven på jorden. Men forestil dig at du har de 20cm ned til grundvandet hvor skulle vandt løbe hen andet en ned til grundvandet.

Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
Der er yderligere 9 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis