Så kan de lære det kan de.

Hvad er det folk ikke kan forstå ved begrebet risiko?

De danske myndigheder har frarådet alle udlandsrejser. Alle destinationer er markeret med rødt. Advarslerne er gentaget adskillige gange, og alle normale mennesker har forstået budskabet

Alligevel skal vi i TV-avisen høre på en 17-årig gås der er strandet i Dubai. Det er tå krummende pinligt. Hun gamblede og tabte.

... Hun kan da bare skaffe en kamel og begynde hjemrejsen.   

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Hvad er det folk ikke kan forstå ved begrebet... Vis hele indlægget
31 svar
 Følg tråden
Der er 20 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
S. Fabrin skrev den 27-01-2021 21:39:47

men hvor medicinalfirmaerne har fokus på profit, har EU fokus på menneskeliv. 
Det burde vel ikke betyde, at forhandlerne fra EU ikke kunne forhandle en kontrakt, som gjorde det muligt at få den købte medicin til aftalt tid, selvfølgeligt under forudsætning, at der blev betalt den aftalte pris. 

 Det er faktisk derfor EU's sundhedskommissær, Stella Kyriakides lige nu er ude med riven.   

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Hvis myndighederne virkelig mente det var nødvendigt at vi alle blev vaccineret, tænker jeg man for længst havde indført tvangsvaccinering.

Ps. Måske husker jeg forkert, men havde vi ikke tvangsvaccinering i slut 60´erne eller i start 70´erne mod mæslinger eller var det kighoste..? 
Selvfølgelig kan vi tale om tingene Fabrin, men det gælder om at holde ørene stive.   

I kontrakten fremgår det nemlig, at medicinalfirmaet (AstraZeneca) kontraktligt har lovet EU-landene at levere corona vacciner fra fire fabrikker. Og en højtstående EU-kilde fortæller (til DR), at det endda fremgår, hvilke fabrikker firmaet først og fremmest vil levere vaccinerne fra, nemlig selskabets to fabrikker i Storbritannien. Derudover vil der også blive leveret fra en fabrik i Belgien og en fabrik i Holland.

Samme ordlyd har de andre kontrakter. Eneste forskel er lokationerne på disse fabrikkers produktionssteder. Bemærk at da kontrakterne blev indgået var Storbritannien stadig medlem af EU.

Så jo - EU forhandlerne har været dygtige nok til at sikre tilstrækkelig mængde vaccine til en aftalt pris. Det er medicinalfabrikkerne der har et forklaringsproblem, og EU har musklerne til at de retter ind.  

Nej - der har ikke i nyere tid været tvangsvaccinering i Danmark. Sidst var Forordning om koppevaccination, 3. april 1810. Det var ikke tvang, men en forudsætning for bl.a. at blive konfirmeret og indgå giftemål.
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Hvis det er sandheden, så skal vi bare sørge for, at de som skal tage sig af os, hvis vi skulle blive så syge, at vi skal benytte os af sundhedssystemet, er vaccinerede, så de ikke også er syge, for så har vi et alvorligt problem. Endelig er der jo stadig andre sygdomme end corona virus, som skal tages af. 

fase
Annonce
Du har fuldstændig ret Fabrin.

Det er også derfor sundhedspersonalet med udsigt til virus evne til at mutere debattere behovet for prioriterer rækkefølgen af vaccinationerne.

Bemærk at det er en debat - ikke et krav. Det viser bare rettidig omhu.
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Det er lidt sjovt med den vaccine i 1800 årene. Når man kigger i gamle kirkebøger står der under bemærkninger >vaccineret ved læge ? ? <
Men ellers blev vi jo på en måde også mæslinger vaccineret i min barndom. Min mor sendte os straks ned at lege med nabo børnene hvis de havde sygdommen. Hvis vi havde rette alder m.m. )

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Mæslinger nedbryder kroppens immunforsvar, så den smittede er mere modtagelig for andre sygdomme i flere år efter sygdomsudbruddet, men børn overvinder lettere sygdommen uden de alvorligste følger. Dette forhindre vaccinen hvor der revaccineres tre gang i barnets opvækst.

Om samme bivirkninger og behov for revaccinationer vil ses på patienter der er kommes sig over deres coronaforløb, eller skal vaccineres vides endnu ikke, men overvejelserne har været vendt da det store antal vacciner blev bestilt.

Vaccine modstandere udsætter andre mennesker der ikke tåler vaccine for en meget stor risiko uanset hvilken vaccine der er tale om.

Samme kritik kan rettes mod mennesker med risikoadfærd, eksempelvis ikke nødvendige rejser. Lad dem bare sidde og glo på kameler i Dubai de næste 6 måneder.

... så kan de lærer der kan de.   

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Det er jo lidt sjovt, at alle dem der har været ude og rejse, begrunde det med “arbejdsrelateret”! 👷🏻

Nåe ja, når det er ”arbejdsrelateret“, så bliver man ikke smittet, og man tager ikke smitten med hjem. 😇

Træd ikke på mine ledninger :o)
Nåe ja, når det er ”arbejdsrelateret“, så bliver man ikke smittet, og man tager ikke smitten med hjem. 
Det er da en utrolig vigtig oplysning. Kan man fornemme en vis form for ironi i indlægget?  

fase
Der er yderligere 1 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis