Hvad er problemet? Mærkelig lugt

Hej alle guru's,

Vi har købt hus og den ene værelse er garage i følge bbr. I salgsopstillingen var det beskrevet som et stue og vi blev narret af det (samt uvidende).

Denne værelse lugter nu af kælder og denne siver ind i stuen. Vi føler at måske lugten også skabes i selve stuen men er usikker. Der er ikke fugt i luften værelset ifølge nogle fagfolk, men langs den ene væg kunne de måle høj fugt inde i væggen. Denne væg er den der er op mod stuen (de andre vægge er ikke op mod beboelsen). 

Derudover er der gulvvarme, men det er forbundet til radiator rørerne og med traditionel radiator termostat. Når man tramper på gulvet giver det tom lyd under fliserne. Fliserne langs den fugtige væg er sluppet løs ifølge en fugtspecialist (lyden af denne).

Væggene er ikke isoleret. Så der er kun mursten. Der er heller ikke udluftningshuller nogle steder

Taget er fladt tag med tagpap. Den skulle være i god stand (oppefra). Vi borede et hul og der var isolering samt noget tomrum ovenover denne.

Der er en dør ud til haven. Lige ved døren er der en en nedløbsrør ned fra tagrender ind i jorden. Der er åbent mm ogle cm rundt om røret i jorden, så ikke helt tætnet. Måske er denne tilstoppet tænkte den ene og forårsager grundfugt.

Mit problem er, at jeg ikke kan få noget til at forklare exact årsag til denne indeklima og løsningen på det. Jeg vil gerne have det lavet så det føles som et almindelig værelse.

Kan nogen komme med nogen gode bude? Nogle siger det er gulvet andre siger loftet, mv


Huset er fra 71' og i Ishøj

Mvh

Egemen

5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Når man inddrager en garage til beboelse, er der ofte problemer med kuldebroer, det kan være uisolerede væge og sokler.

Så kunne godt frygte det er det du kæmper med..

Ved du hvordan gulvet er opbygget ?


Vi prøver igen, i morgen --

... 2 ting der ligger ligefor at checke:

Afdæk omkring det nedløbsrør og søg efter regnvandsbrøndens dæksel. Nede midt på er afløb. Check om vandlåsen er brækket. Det er gamle cementbrønde ofte. 

Er der et lille brud på varmerøret? Check om der er vandtab på anlægget. Da fliserne er løse, så fjern et par stykker og check for fugt under.


 

Inden du kaster flere gode penge efter dårlige, bør du få fat i en bidsk advokat.

De fejl du nævner er sandsynligvis kun toppen af isbjerget. Følg advokatens rådgivning - det betyder måske at handlen skal annulleres, men det er langt bedre end alternativet.

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.

I salgsopstillingen er den ikke medtaget i kvadratmeter men skitseret på tegningen som en stue. Dvs du ser en tegning over hvor det beskrives som stue, men du kan ikke regne ud om den er inkluderet i kvadratmeter. Min advokat kigger på det men ved ikke om jeg kan få noget ud af det.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis