Vedr. sandblæsning af hus - berettet klage?

Hej,

vi har købt et hus fra 1920 som sælgere desværre havde malet med plastikmaling - pænt var det, men fjernes skulle det også.. Jeg hyrede et firma og har fået huset sandblæst (samt modtaget et tilbud på at få det tyndfiltset efterfølgende). Jeg er dog blevet noget usikker på kvaliteten af arbejdet indtil videre.. Hele vejen rundt under udhænget på huset er der mellem 10-25 cm. maling som ikke er blevet fjernet og på den ene gavl er der ikke fjernet så murstene kan ses, falser (altså stykket til fra væg til vinduerne) er ikke ordnet og der er flere steder hvor murstenene ikke kan ses. Jeg har naturligvis talt med ejeren af firmaet, men han mente at det var helt efter bogen, svarene var; der hvor der sidder maling, der filtses bare uden på. Da jeg spurgte til om man bare kunne filtse uden på plastikmaling var svaret, ja det vil holde fint, det er jo ikke et udsat sted. Da jeg spurgte til gavlen som ikke fremstår med mursten, så var svaret at det intet betød, da det er to vægge, hvorved man ikke ser dem samtidig.

Mit spørgsmål går på, da jeg ikke selv har nogen viden på området, men fornemmer at jeg ikke helt får de helt ærlige svar (jeg vil jo gerne have lavet det ordentligt), om det er rigtigt - skal et sandblæst hus tage sig således ud som på billederne eller? Og kan man virkelig bare filtse uden på plastmaling (jeg kunne måske leve med oppe under udhænget, men samtlige vinduer vil have samme problematik). Jeg håber der er en med lidt mere forstand end jeg, som kan sige om det er helt hen i vejret hvad håndværkeren siger..

På forhånd tak

Anders

ps. har taget et par billeder som forhåbentligt viser de fine mure mv.

pps. man kan ikke rette i titlen på sit indlæg (hvis nogen synes der skulle rettes noget grammatisk..)

16 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Det er NO-GO!

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
S. Fabrin
S. Fabrin
11141 4400

Firmaets undskyldninger dur ikke, så det resterende bliver selvfølgelig også sandblæst.


fase
uldal
uldal
6694 6500

Han gider ikke dække ordentligt af.


 

Annonce
S. Fabrin
S. Fabrin
11141 4400

Det er jeg enig i.


fase
PåGyngendeGrund
PåGyngendeGrund Trådstarter
7

Hej igen,

Så det er ikke bare mig.. men hvordan får jeg manden til at lave det ordentligt..? Jeg har ikke lyst til at lade ham fortsætte med filtsning og så har jeg jo ikke meget at motivere firmaet med..

S. Fabrin
S. Fabrin
11141 4400

Du beder manden lave sandblæsningen færdig, så det er helt klar til filsning. Motivationen ligger i, at hvis sandblæsningen ikke bliver gjort færdig, kan murene ikke blive filset af det firma.


fase
Annonce
PåGyngendeGrund
PåGyngendeGrund Trådstarter
7

Manden påstår jo netop at det er klart og at han er færdig.. 

S. Fabrin
S. Fabrin
11141 4400

Det er mulig at manden påstår, at sandblæsningen er færdig. Spørg et andet murerfirma, om der kan filses på de steder, hvor der ikke er sandblæst og om det kan holde.


fase
PåGyngendeGrund
PåGyngendeGrund Trådstarter
7

Ja - det må jeg jo nok gøre, i forbindelse med at jeg indhenter et andet tilbud på filtsningen - og så tage konflikten med den anden efterfølgende. Forbandet jeg valgte en lokal, hvor ungerne går til aktiviteter sammen på kryds og tværs og æv at den faglige stolthed er så lille (desværre ikke første håndværker jeg er løbet ind i hvor fagligheden primært var defineret udfra profitmaksimering, hvilket ikke altid følges af høj kvalitet).


S. Fabrin
S. Fabrin
11141 4400

At ungerne har aktiviteter sammen, bør du nok se bort fra. At du har valgt en lokal håndværker, har vel ikke noget med kvaliteten at gøre. Din valgte håndværker har formentlig samme kvalitetsniveau alle andre steder. 


fase
Der er yderligere 6 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
x

Lignende indlæg

 1. Nyt badeværelse
  Jura, reglementer og krav (4 svar)
 2. Vandlås suger ikke ordentligt og afgiver små bobler
  Lav-Hus (10 svar)
 3. Stikkontakt
  Belysning (8 svar)
 4. Kradsemærker i vægmaling
  Lav-Hus (3 svar)
 5. Bærende væg?
  Lav-Hus (6 svar)
 6. Selv-lavet loft efterisolering - potentiale for skader
  Lav-Hus (10 svar)
 7. dør hængsel falder af papdør - polyfilla funker ikke
  Lav-Hus (16 svar)
 8. Hvorfor er dette ikke tæt
  Hårde hvidevarer (19 svar)
 9. Hvilken vvs fitting
  Fyr og opvarmning (1 svar)
 10. beregne værdi af min andelsbolig
  Over hækken (2 svar)

Sponsor på LDS

Malgodt

Malgodt er en af de mest populære maling-butikker på nettet med fysiske butikker i Aarhus og Rødovre/Glostrup. Har været sponsor på Lav-det-selv.dk igennem flere år og bidrager med artikler og ekspertviden.

Se mere

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis

Se også