Kommentarer til artikel: Er din fejlstrømsafbryder lovlig?

 Følg tråden
jenshøj
jenshøj
Indlæg: 2340
Postnr: 4800
jenshøj jenshøj

Kan ikke helt gennemskue målgruppen for denne artikel. 

Størstedelen af danskerne vil ikke være i stand til at finde deres fejlstrømsafbryder. For dem er "relæet" den grimme boks ovre i hjørnet, som har har noget med strøm at gøre. Men hvad der er sikringer og hvad der er fejlstrømsafbryder, har de ingen anelse om. Så at "det ikke er svært at undersøge selv" vil jeg nok sætte spørgsmålstegn ved. Især når forklaringen så begynder at handle om tekniske termer som udløserstrøm og pulserende DC spændinger.

Min påstand vil være, at dem som kan finde deres RCD og kan tyde symbolerne allerede har styr om det er lovligt. Resten får ikke ret meget ud af denne artikel.

Jeg ville opbygge den meget mere pædagogisk, med flere billeder af, hvordan et RCD kan se ud og hvordan man skelner det fra sikringer og andet man kan finde i tavlen (relæet). Og så fjerne de indforståede tekniske begreber. Så tror jeg folk vil få meget mere ud af artiklen.

For de teknisk interesseret kan man jo linke til din i øvrigt udmærkede hjemmeside for en uddybende forklaring.

Og så synes jeg i øvrigt at en artikel om fejlstrømsafbrydere altid bør indeholde en påmindelse om at bruge testknappen jævnligt.

bouzen
bouzen
Indlæg: 125
Postnr: 6520
bouzen bouzen Trådstarter

Hej Jens

Jeg tager dine kommentar til efterretning 


wwww.elbogen.dk - Din El guide
PeterR
PeterR
Indlæg: 3655
Postnr: 4000
PeterR PeterR

Nu er de fleste lds'ere danskere der kan lidt mere end gennemsnittet. OK artikel, og ikke mindst fordi du ikke prøver at reklamerer. De fleste kan vel se forskel på forkortelsen HFI og HPFI. 

Mvh

Sendt fra min Commodore64
Hvorfor ikke købe en rigtig fed gammel motorcykel.
Se Min XSer her
Kik forbi www.yamahaxs650.dk
 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.