Carport bygget ind i eks. udhæng

 Følg tråden
hsh74
hsh74
Indlæg: 7
Postnr: 7400
hsh74 hsh74

Skal igang med at bygge stor carport som jeg vil montere direkte på husets udhæng via en rem. Remmen vil jeg fastgøre med skruer til de eksisterende spærender på huset. Nu bliver jeg bare i tvivl om de eksisterende spær har styrke nok til også at skulle bære en carport i den ene side? Kunne man evt. montere forstærkning direkte ind på husets rem, altså hvis man forestiller sig en usynlig forstærkning der er inde i husets udhæng? Jeg vil meget gerne undgå at montere carport spærene helt inde på huset, men det er jo nok den optimale løsning... Håber der er nogle der har et par forslag. 

Mvh. HSH

ev elmand
ev elmand
Indlæg: 12659
Postnr: 7480
ev elmand ev elmand

Nu kender jeg ikke dine dimensioner, spær enders længde, carport bredde bjælkeafstand på carport m.m. 

Jeg ville nok ikke lave en rem langs spærene, men skrue hver enkelt bjælkespær fra carport direkte på siden af husets spær ender. Det vil give den stærkeste samling, og spare dig for den "palle" bjælkesko du ellers skulle bruge.

 Nu har du ikke oplyst noget om tag på carport, fald m.m. Men har du planlagt tagpap med fald væk fra huset, så ville jeg lade tagkrydsfiner og tagpap løbe et stykke op ad husets spær f-eks. 0,5 m og så lægge tagpladerne ned over det igen, men en fugle gitter under tagplader så der stadig kan komme luft op under. 

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
hsh74
hsh74
Indlæg: 7
Postnr: 7400
hsh74 hsh74 Trådstarter

Tak for svar, jeg vil lige vurdere lidt på mulighederne inden jeg springer ud i det. 

Mvh. HSH74

ev elmand
ev elmand
Indlæg: 12659
Postnr: 7480
ev elmand ev elmand

Husets spær sidder sikkert med 100 cm afstand. Mit forslag betinger så at du kan have denne spærafstand på det samme på carport. 

Kniber det kan du jo overveje at sætte en carport spær på hver side af husets spær. Så får du lidt kortere afstand, men langt større laste evne. 

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

 

Lignende indlæg

 1. carport
  Lav-Hus
 2. Ny garage og carport
  Lav-Hus
 3. Carport
  Lav-Hus
 4. Carport
  Lav-Hus
 5. Carport - gode idéer?
  Lav-Hus