Hulmursisolation og ventilationshuller i mur og sokkel -

Der er disse ventilationshuller i mit hus. På den ene side sidder de i soklen, på andre sider over soklen. Jeg overvejer at få huset hulmursisoleret. Jeg har haft et firma ude, hvor manden siger, at de her huller kun sender kold luft ind i huset, og at de bør lukkes og muren isoleres. Han siger, at det eneste, som disse ventilationshuller gør, er at sende kold luft ind i huset.


Hullerne på den ene side af huset - den side, hvor de sidder i soklen, er i øvrigt stoppet til med rockwool, hvilket står i tilstandsrapporten som en bemærkning.

Jeg tænker, at jeg hellere lige med tjekke den holdning, med nogle fornuftige mennesker - og det er så jer ;-) - inden jeg går i gang med at smide mørtel på :-) Så hvad siger I til tildækning af disse huller?

Næste spørgsmål. Mit gamle hus fik jeg isoleret med polyyyyy... kugler med grafit. De havde på det tidspunkt den højeste isoleringsværdi. Men de VÆLTEDE ud af alle huller i muren (og der viste sig så at være et par stykker mere end forudset ;-) ) Firmaet jeg har fat i nu, anbefaler papir, fordi det fordeler sig rigtig godt ind i alle hulrum. Men jeg tænker bare... papir? (Jeg ved godt det er behandlet! ;-) ) Og jeg tænker isoleringsværdi - hvor sidste jeg tjekkede, havde papir i hvert fald ikke den højeste. Men det kan selvfølgelig opvejes af, at det ryger ind alle steder? Hvad tænker I?

mvh. tina

Der er disse ventilationshuller i mit hus. På den... Vis hele indlægget
14 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Aaaaaaarh.... det var jo det du skrev. Det prøver jeg, tak :-)

mvh. tina

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis