mislykket slibning af trappetrin...hvad gør man?

Hey

Har fået slebet min trappe af en gulvsliper....han har slebet dybe spor ind i vangerne på begge sider af trappetrinen,.... tror han havde meget travlt den dag! Han har nu repareret det ved at fuge slipesporene med noget træfix, der dsv slet ikke matcher vangernes farve og er dårligt lagt på med huller her og der + han har nu slebet i selve vangerne der fremstår i en lysere farve....han foreslår at jeg selv køber et sæt børnetuscher og prøver at male fugen med lysebrunt, så det ikke ses så tydeligt!!! Det dur selvfølgelig ikke!!!! .....og det er en flyttelejlighed, der skal afleveres nyistandsat til en krakilsk udlejer!!!....hvad gør jeg nu, eller hvad gør man sædvanligvis, når en sådan skade er sket??? Det  vil koste ca 25.000 at købe en ny trappe og få den monteret....Har hørt at man kan male vangerne, men hvor meget maler man? indersiden? det hele? og hvad med rækværk...gelænder osv skal det så også slibes ned og males???....det er en ligeløbs trappe i bøg til 1. sal med 12 trin....

Håber nogen kan hjælpe med et svar

 

Dbh

Rige i nød!!!


Rige

11 svar
 Følg tråden
grossmann
grossmann
1067 6520
Hvis du har en regning på gulvsliberens arbejde er der vel også en mulighed for at i kan finde en løsning sammen med udlejeren?


 

Annonce
Annonce
Billede af trappen og skaden ?
- og så træk lige vejret dybt, tæl til 10 og upload

Mvh. Christian M
 

rige
rige Trådstarter
31

obs! det er en fyrretræstrappe .......alle trin i begge sider er spartlet på denne måde!!!


Rige

rige
rige Trådstarter
31

 


Rige

Annonce

Hej.

Det kan ikke være en håndværker du entrerede med, for det er da ekstremt dårligt udført arbejde.

Et er så dårligt arbejde, men når de ligefrem ødelægger omkring sig, må der siges stop.

Jeg formoder der ikke er noget at hente ved at gå tilbage til sliberen igen, da han heller ikke havde forstand på at udbedre. Du kan muligvis komme afsted med at slibe i vangerne, men der vil nok være en synlig hulning. Har ikke andet at tilbyde.

mvh


 varmetossen

For satan klaphat der har slebet!! Kan ikke se at der er noget at gøre, uden at man ville kunne se det alligevel...

Mvh. Christian M
 

Prøv at ringe ham op og spørg ham hvad gundlag han har for at være gulvsliber. I og for sig kan han jo have fået et momsnummer og lejet en gulvsliber i colorama og så han igang. Det der stykke arbejde han har lavet, er da lige til at blive harm over...
Annonce

Hej.

Ved nærmere eftertanke tror jeg godt det kunne virke fornuftigt at spartle og male indersiden af vangerne. Og tror faktisk det kan være enten neutral farve eller pang for det kunstneriske indtryk.

Men selvfølgelig skal det samstemmes med udlejer.

mvh


 varmetossen

Du skal nok tage udlejeren med på råd, inden du maler vangerne, mere så du ik får en ekstra regning.
du evt kan montere en lille kvartstafliste på hver side af trinet ud mod vangen, den fås i fyrtræ, også slipper du for af male.
rige
rige Trådstarter
31
Tak for tilbage svar!!.....sliberen har jo først lavet skaden og siden forsøgt at udbedre den som det ses på billedet!!! En byggesagkyndig har sagt at det kunne forsvares håndværksmæssigt, hvis jeg maler vangerne....der er ingen forstående udlejer at tale med i det her tilfælde og slet ikke én der ønsker at samstemme noget som helst!!....kun en girig bolighaj, der gerne vil have betalt for alt slitage også uden at bruge pengene på nogen som helst udbedring til de næste lejere, men hellere på dyre ferier med konen så ja jeg er virkelig på r....en!!! Anyway... det er jo også mit eget ansvar, at jeg har valgt den forkerte person og ja...han har firmaregistrering og mange års erfaring oveni....anbefalet af en bekendt!!

Klaus du skriver at det er en mulighed at male vangerne....jeg ville nok bare vælge hvid som væggene den står op ad..mit spørgsmål fra starten var...hvordan? hvortil maler man i så fald? det kan jo da være svært at lave en pæn kant/afslutning.... og jeg vil jo gerne slippe fra skulle nedslibe og male alle gerigterne, der hører til trappen....

Fyrretræsliste kunne måske også være en løsning...har dog aldrig set en trappe med en sådan udbedring på

Rige

Der er yderligere 1 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Har du et spørgsmål eller vil du hjælpe de andre?

Tilmeld dig som bruger nu og få adgang til det hele - det er gratis!

Tilmeld dig her

Se også