BIL BIL BIL BIL!!!!

hej alle.

har brug for lidt hjælp!!

vil gerne have hjælp til bil valg?

vi har pt en skoda fabia hatchback, en dejlig bil vi har haft fra ny årgang  06, har ikke haft de største problemer med den, kun service og normal slid

men men, vi fik i august en lille dreng og valgte dengang at se tiden an med hensyn til plads. kassen på barnevognen kan lige være bagi, og stellet på bagsædet samt hjulene tages af og ligges også ved stellet.

vi synes bare ikke at det er nogen særlig sjov løsning, da det tager tid, og hvis feks lille mand er utilfreds under kørslen, og mor skal om at sidde ved siden af ham, gør det det besværligt at skulle have det hele ud og om på forsædet. der kommer nok også en mere i fremtiden.

så vi tænker på at skifte bilen ud, til en større og måske nyrere.

problemet er bare at jeg er for nærig til at købe en ny bil, en oktavia, passat osv koster jo alle langt over 200-300 kg hvilket vi synes er for meget 

og skal de være billige har de kørt 1 milliard km, eller mega gamle.

har været ude og kigge på den der dacia, både logan og lodgy, hvilket tiltaler os meget, da det er billige nye biler, kvaliteten er okay, de køre godt og da vi ser en bil til transport, kunne det jo være fint men men vi vil jo heller ikke stå med en rust bunke eller smadre kasse efter 4 år fordi det var en lorte bil!!!



hva skal vi gøre? købe nyt og æde de månedlige afdrag men nyde en ny bil. eller købe en nyrere brugt i så fald hvilken, og så leve med at der råd til lidt sjov i hverdagen, men stadig risikere oftere værksteds regniger??


( den "nye" bil skal være efter 09 og være med 6 airbags og ESP.)

En god bund er det bedste for et pænt stykke arbejde.

hej alle. har brug for lidt hjælp!! vil... Vis hele indlægget
32 svar
 Følg tråden
Der er 30 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Skrevet af Håndværkeren på 20 mar 2014 08:05 

Og KK. betyder Kirkens Korshær

Ok, tak. 


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Fjernet af moderator
(Årsag: Reklame )
Denne bruger er blokeret pga. overtrædelse af ordensreglerne.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis