Halvdelen af integreret Garage bygges om til soveværelse

Hej

Vi flyttede i 2010 ind i vores nybyggede hus, men nu står vi og mangler lidt plads, derfor overvejer vi at indrage halvdelen af vores integrerede garage på 46 kvm. Det skal enten være soveværelse eller kontor/legeværelse.

Alt dette er på plads, MEN det store problem er at vores facade mod vejen bliver væsentligt ændret og vi vil derfor hører om der er gode råd til pæne løsninger.. Vi har overvejet at sætte stort vinduesparti i "hullet", hvor porten er i dag. Men vi er bange for at det kommer til at se "mærkeligt" ud.

Håber i kan hjælpe med input.. Er meget åben for alternative ideer :-).. Jeg har vedhæftet billede af facade og plantegning.

Mvh
Johnny

Hej Vi flyttede i 2010 ind i vores nybyggede... Vis hele indlægget
14 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Hvad med at skifte begge garageporte ud med porte med vinduer i, saa ser de begge ens ud, der hvor du vil lave et vaerelse , der isolerer du bag porten. Paa den maade er det let at lave det tilbage til en garage naar dine boern er flyttet fra reden.
Bor i Canada, og der er det normalt at man bruger garagen til vaerksted eller bare til rod og lader bilen staa udenfor og fryse, nogle siger at man foerst er blevet en typisk Canadier naar man bruger garagen paa den maade --- saa har du taenkt dig at flytte herover, her hvor vi har (har stadig) den koldeste vinter i 20 aar, gad vide hvem der har stjaalet vores + grader

Karsten
Hej

Orla: jep, skal snakke med kommunen, når jeg ved mere præcist hvad vi skal lave.. Tak for input

KarstenCan: Tak.. Det er heller ikke helt umuligt at det bliver en løsning :-)
Det KarstenCan skriver kræver ændring af murværk, overligger, fundament i portåbninger af isoleringsmæssige årsager.

Ligeledes skal ydervægge, fundamenter, gulvkonstruktioner, loftskonstruktioner m.m.opfylde kravene i bygningsreglementet (BR10).
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis