Mønster til H&R-London Kjole (50'erne kjole)

Hej alle

Jeg er helltt ny på forummet

Jeg søger et specielt mønster, jeg ved ikke om det fintes til salg eller om der måske var en som havde sådan et mønster liggende. Det skal ikke bare være en 50'er kjole men lige præsis denne model i dette mønster i str 16 (UK str) med halterneck og det hele.

Håber nogle kan hjælpe mig.

Mvh Kiea
21 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej Kiea og velkommen på LDS

Nu er det jo en lidt vanskelig opgave du stille mig der, har du et billede du kunne sætte ind. For at finde et mønster ud fra et nummer ! i betragtning af at der finder adskellige nummer systemer alt efter producenten.
Jeg har oppe på lageret en ret gammel mønster kasse, med adskellige mønster fra 30 -50 erne. Jeg kan ikke lige huske hvor mange mønstre der er, men kan da finde ud af det.
Jeg kan da også konstuere et nyt mønster, men det kræver din fysiske tilstedeværelse.
Hej.
Du kan prøve at søge på: raknes
Der har været en masse henvisninger til mønstre.
Ellers prøv at sende en PM.


mvh

 varmetossen

Du skal have et billede liggende på din pc. i billeder, under denne svar rubrik finder du måden at hente filer på. du går ned og klikker på vedhæftede filer derefter på gennemse, så kommer du ind på din egen pc og kan finde det billede du vil lægge her på, klik på det og klik på uload, herefter klikker du på indsæt billede og så skulle det komme på. Ps. husk lige at trykke enter inden du lægger billedet ind.
Har ingen forstand på mønstre men prøver lige (nok forgæves) at fiske billederne frem.

http://www.lav-det-selv.dk/Portals/0/activeforums_Attach/179_image.jpg

 Kan ikke så man bare kan trykke på linket.   Men kopier adressen op i jeres browsers adresselinie, så fremkommer der en flot halvtredser model.

Prøv  at trykke LIGE HER så virker det forhåbentelig.

 NÅ IKKE.  Æ gir op.

Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Annonce
Jeg prøvede at Google H&R kjole fra 50 erne, og fik så mindst 30 forslag med Halterneck som den unge dame efterlyser, så er det lidt svært at hjælpe Damen. Så kan hun ikke følge min brugsforviring så står hun skidt
Sådan noget som det her:



Kan du ikke selv være gine og så bare sy den???  
Så går jeg ud fra, at vi får en billedreportage fra proceduren.



Med venlig hilsen
ktm

 

HOLD DA OP. gad vide, hva der ellers gemmer sig i krogene på compuen

mvh

 varmetossen

HÆ HÆ Ktm nu er der lige det at man altså ikke kan tage sine egne mål uden at få for mange skævheder med, men det kunne du jo ikke vide. Men den viste model er da ikke noget særligt at knalde sammen, den består af skørtet der nok er som en halv sol taljedelen op til under barm som er prinsese snit og så to skåle plus en dobbelt strop. Så vidt jeg lige kan se er der et tylskørt under der er skåret som hel sol. Så mangler vi bare lige målene og højden på brugeren så kan den knaldes sammen.
Det er vist meget godt at vi ikke skal fremvise hvad vi har af billeder på vores computtere, det kunne gå hen og blive en hel porno udstilling vil jeg tro
Der er yderligere 11 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis