Nyt: Supertilbud på LDS

 Følg tråden
AllanE
AllanE
Indlæg: 1397
Postnr: 2640
AllanE AllanE

Mange har nok allerede lagt mærke til det nye menu-punkt "Tilbud" i toppen!

Vi prøver et nyt koncept af: Gode tilbud til alle medlemmer på LDS. Tanken er, at vi kører ét tilbud af gangen og at det tilbud skal være "ekstraordinært" godt for at blive vist på LDS.

Som pilotprojekt har vi lavet en aftale med et firma der laver termografering af boliger og rådgiver om energiforbedringer. Tilbuddet er enkelt: En komplet gennemgang af din bolig, inde og ude, med minimum 15 billeder for 1.250 kr.

Derudover får vi 25% rabat på tilkøb, f.eks. gennemgang af Go' Energi tjekliste, analyseret, skriftlig rapport med råd til forbedringerne, "blowerdoor" dvs. sætte hele huset i undertryk, mens billeder bliver taget m.fl.

Jeg synes det er et spændende tilbud vi har fået.

Jeg håber at I tager godt imod det nye koncept. Vi starter med termografi som pilotprojekt og vil derefter jagte flere tilbud.

Fortæl gerne hvad I synes om konceptet og om det konkrete tilbud fra Termo-service.

Mvh. AllanE
hpox
hpox
Indlæg: 4735
Postnr: 8250
hpox hpox
Hvem mon der har fået det allerbedste tilbud???
Mon ikke det er ejerne af LDS. Allan E?

Forklar hvorfor I af jeres hjertes godhed mener at en geschæft skal have direkte adgang til et stort tilskuerantal. Med jeres velsignelse!!!

I gør det der på fuldt up-to-date dansk hedder: Lader vandet op&ned ad jeres brugere.

I fremstår fuldstændigt utroværdige.

Fri os for flere ligegyldige tilbud. Vi bliver oversvømmet af tilbud fra morgen til aften og natten med.

Begynd hellere med at få denne på mange måder forældede side renoveret til dagens standard.

Start evt. med at stille klokken.
hpox
hpox
Indlæg: 4735
Postnr: 8250
hpox hpox
Ved du hvad AllanE!
Du burde vide at undertegnede ææælsker en god debat. Og at det er debatterne der holder gang i denne side.

Derfor har jeg ovenstående genindsat det indlæg som du formodentlig ved rernt vanheld har slettet! :o)

Og jeg finder det meeeget uheldigt at du har slettet omtalte indlæg jeg som den første, (ganske heldigt), skrev om dit Supertilbud.

Det stemmer jo slet ikke overens med at du opfordrer brugerne til at give deres mening om "Supertilbudet" til bedste.

Eller som du selv udtrykker det:
Citat. "Fortæl gerne hvad I synes om konceptet og om det konkrete tilbud fra Termo-service."

Det forhold at du sletter et indlæg du er uenig i, men - som det i øvrigt klart fremgår af indlægget - er i fuld overensstemmelse med retningslinierne for indlæggene på nærværende site.

Er ikke godt. Allan E. Men skidt. Meget skidt.

For det allerførste fordi du derved hæmmer ytringsfriheden. Hvilket sætter dig i bås med de værste stratenrøvere på kloden.
Dernæst fremstår du jo fuldstændig utroværdig.
Endeligt: Hvis du ikke evner at argumentere - så lad være. :o)

Dette er en offentlig hjemmeside med fri adgang for alle. Du kan ikke forvente at alle er enige i dine påhit.

Jeg kan kun foreslå at du ikke sletter nogle indlæg, men lader debatten køre. Ellers finder du jo heller ikke ud af om dit tiltag dur til noget!!! :o)
Dennis_m
Dennis_m
Indlæg: 17
Postnr: 6650
Dennis_m Dennis_m
Skrevet af hpox på 21 jan 2012 03:33

For det allerførste fordi du derved hæmmer ytringsfriheden. Hvilket sætter dig i bås med de værste stratenrøvere på kloden.
Dernæst fremstår du jo fuldstændig utroværdig.
Endeligt: Hvis du ikke evner at argumentere - så lad være. :o)

Dette er en offentlig hjemmeside med fri adgang for alle. Du kan ikke forvente at alle er enige i dine påhit.
Selv om det er offentligt forum med adgang for alle, må ejer/administratorer stadig slette alt hvad de vil, det er jo en privat ejet side og så bestemmer de selv hvad der står på den, om det så er kritiske, upassende, eller bare noget de ikke er interesseret i bliver skrevet, er sådan set ligegyldigt.

Tilbage til topic .
Kan ikke se problemet i det så længe det ikke er noget der fylder det hele fordi der er et topic i toppen af et forum med "supertilbud" er det da fint.. folk der ikke er interesseret i det kan da bare lade være med at klikke ind på det.

- Dennis
Speedi
Speedi
Indlæg: 308
Postnr: 9620
Speedi Speedi
Er helt enig med Dennis, jeg kan heller ikke se noget problem i tilbuddene.
Hvis man ikke synes om det, så lad da være med at klikke ind på den side. Og hvad så om de får nogen penge for at hente de tilbud hjem? Det er heller ikke helt billigt at drive en side som denne, så hvis det kan være med til at holde siden kørende, så bare kom med dem!

 

Christian

ktm
ktm
Indlæg: 8651
Postnr: 4540
ktm ktm
Om der er den ene eller anden form for reklame, bestyret af ejer, og som fremgår som det det er, nemlig reklame i reklamefeltet, så er det fint for mig.
Det jeg slet ikke kan klare, er reklamer fra uvedkommende, forklædt som et godt råd fra en anden LDSer.

Med venlig hilsen
ktm

 

JørgenE
JørgenE
Indlæg: 2371
Postnr: 4040
JørgenE JørgenE

Hej alle


Blot for en ordens skyld kan jeg oplyse, at vi har 0 kr. ud af tilbuddet såvel direkte som indirekte. Hele rabatten AllanE har forhandlet sig frem til, er gået videre til medlemmerne.

Når så man har fundet noget godt, og glæder sig til at give det videre, og bruger en masse fritid til at lave det på siden, og det første der så sker er en sviner fra et medlem, har man lov til at blive vred.

Det er jo ikke en debat der rejses om tilbuddet, men en overhaling af os for hele sitet, og det gider vi ikke høre på, for det er useriøst fra et medlem der er så engageret på siden.

Og så til tilbuddet. Jeg synes det er så godt, at jeg i hvertfald skal have en gennemgang af mit hus. Tænke sig, at få nogen til at køre hjem til mig, og tage en masse billeder og forklare hvor jeg kan spare for 1.000 kr + moms. Det er da billigt.

Mvh. JørgenE

Mvh. JørgenE
je__ns
je__ns
Indlæg: 8500
Postnr: 0
je__ns je__ns
Ja det er da lidt ynkeligt, at kritisere tilbudet.
Man kan jo bare lade være, med at benytte sig af det.

Selv hvis "E'erne" tjente penge på det, ville jeg da være glad, hvis jeg samtidig sparede penge.

Vi brugere nasser os jo bare på dette gratis forum, og nyder godt af alle fordelene.
Såsom os gamle sure mænd, kan få lov at ytre os

mvh jens
AllanE
AllanE
Indlæg: 1397
Postnr: 2640
AllanE AllanE Trådstarter

Hej alle,

Jeg skrev en privat besked til hpox umiddelbart inden jeg fjernede hans indlæg og forklarede ham følgende: Vi får 0 kr. for at vise tilbuddet på LDS. Jeg har brugt aften efter aften på at få det op at køre her på siden og var/er ærlig talt ret begejstret for det. Og naturligvis glæder jeg mig til at høre hvad I allesammen synes, for måske er der fremtid i et tilbudskoncept her på siden, hvor vi går sammen om at skaffe billige priser på spændende varer - i ægte LDS-ånd.

Resultatet: 20 minutter efter jeg blev færdig ved midnatstid og gjorde det offentlig tilgængeligt, får jeg at vide at jeg "pi*** alle LDS'er op og ned af ryggen". Fair? Nej, det synes jeg ikke.

At jeg indskrænker ytringsfriheden og er blandt "de værste stratenrøvere på kloden"? Hmmm, jeg har ikke tal på hvor mange gange JørgenE og jeg har måtte forsvarer vores kære LDS'ere mod diverse virksomhedsejere og deres advokater, når de kræver at vi sletter kritiske indlæg. Så nej, jeg synes ikke at jeg hører til i liga en med diverse tyranner rundt omkring i verden.

Og nu vil jeg hellere bruge energien på at snakke om tilbudskonceptet: Jeg håber at det bliver en succes med tilbud her på siden. Og ja, jeg håber at det kan ende med at firmaer støtter LDS økonomisk samtidig med at medlemmerne får nogle ekstraordinært gode tilbud. Det kan da ikke blive meget bedre, for så vinder vi da alle på det.

Mvh. AllanE
ktm
ktm
Indlæg: 8651
Postnr: 4540
ktm ktm
Ærgerligt, at I ikke tjener noget på det!

Med venlig hilsen
ktm

 

hans2.hansen
hans2.hansen
Indlæg: 4195
Postnr: 5610
hans2.hansen hans2.hansen
tilbudet er fed hvis man får brug for det.
at finde kuldebroerne.?
og spare lidt på kronerne.?

ellers køb thermografi kameraet.til 30.000kr. eller mere. (fluke).!!!
ikke efter bestemt mærke.


jeg hville nok benytte tilbudet hvis jeg ikke boede i lejehus.!
for at spare på varmen inkl.varmerørne.!

i tilbuds rubrikken kan jeg se en fluke thermografi kamera..?
hans2.hansen
hans2.hansen
Indlæg: 4195
Postnr: 5610
hans2.hansen hans2.hansen
hpoxen.

er vel fejet ud af tråden. siden ikke dukker op i gen.
jancar
jancar
Indlæg: 1048
Postnr: 5000
jancar jancar
I bestyrer siden på bedste vis og stor ros herfra for jeres arbejde med siden!
Som ovenfor skrevet, så kan folk selv vælge om de klikker på det gode tilbud, og det er ik noget folk bliver påduttet. Fino med mig.

Nogen folk har for god tid, og fylder rigtig rigtig meget her inde på siden. Mestendels med brok og irettesættelser og svinen folk til som ingen steder hører hjemme, i stedet for at have fokus på det siden er lavet for. Synes brokkeriet i denne tråd minder rigtig meget om tidligere medlem MKH, som til sidst blev smidt ud. Han havde bla umanerlig god tid til at lege klogeåge om mangler på siden og diverse omkring den tekniske opbygning af siden, hvilket var fuldkommen ligegyldigt for os brugere.

Keep up the good work.

jan
Don John
Don John
Indlæg: 91
Postnr: 8653
Don John Don John
Først og fremmest så kan jeg ikke se noget problem i at man laver den type tilbud til brugerne herinde. Har lige mærket efter og jeg er ikke våd op og ned ad ryggen. Synes det er flot at folkene bag siden gider påtage sig det ekstra arbejde - som det jo må være - at forhandle en god rabat hjem til brugerne herinde mod så at give firmaet bannerplads. Om siden (eller folkene bag) får gevinst ud af det er da mig underordnet. Jeg er da ligeglad med om det er en alm. betalt bannerreklame der er herinde eller om det er en forhandlet aftale til brugerne herinde. Er jeg ikke interesseret, så klikker jeg jo bare ikke på banneret.
Som en anden bruger også skriver, så er det langt værre når nogle forsøger at lave skjult reklame for et produkt. Et eksempel er en bruger der opretter sig og laver to indlæg om at have købt rigtigt billig maling i en navngiven forretning og at det var så og så meget under normalprisen hos konkurrenterne (mener også at nogle af dem var nævnt med navn). Det lugter lidt for meget efter at der er en der har fået for meget undendørsmaling til at fylde på lageret op mod vinter og derfor panisk forsøger at lave lidt reklame for at hjælpe på salget ...
Det eneste lille kritikpunkt jeg har mht tilbudet om termograferingen, er at det først er når man har klikket sig ind forbi læs mere og trykker bestil at det med småt står "NB: Hvis du bor i Region Nordjylland (postnumre mellem 7700-9940) er der et transporttillæg på 500 kr." samt "NB: Hvis din bolig er på over 200 m2, kan der komme et tillæg til prisen. Det aftales med leverandøren efter bestillingen her - du er ikke forpligtet før I har talt sammen." Det burde have fremgået allerede under "Læs mere". Det havde været passende at skrive det ind sammen med de andre tillægsydelser man kunne købe med 25% rabat. Det taler så dog lidt op igen at man skriver at man ikke er forpligtiget før samtale ...

Hvis computerspil var skadelige ville vi have en hel generation der rendte rundt i mørke rum og spiste små piller mens de lyttede til monoton musik...

scootergrisen
scootergrisen
Indlæg: 238
Postnr: 0000
scootergrisen scootergrisen
Jeg har lige modtaget en uønskede email fra [email protected] med emnet "Ved du om dit hus er blåt eller rødt?".
Det som også kaldes SPAM.

Helt ærgeligt hvad fanden skal jeg bruge den email til ?
Jeg har ikke noget hus.
Jeg ønsker ikke at modtage tilbud på alt muligt lort.
Vær venlig og holde op med det.
Det sådan noget som får mig til at holde mig væk fra en hjemmeside når man får sådanne emails.

Hvis personen/personerne bag hjemmeside vil have reklamer/tilbud på hjemmeside så fint men hold det venligt ude af min indboks.

Og hvis lav-det-selv ikke tjener penge på det hvorfor gør i det så ?
Er det fordi i kende dem som har firmaerne med tilbudne eller hvorfor ?

Jeg har på min hjemmeside ikke noget imod og gøre reklame for nogen andre sider og ligende men jeg kunne ikke umiddelbart finde på at sende emails ud med tilbud fra firmaer som jeg ikke har noget med at gøre selv.
Chr.
Chr.
Indlæg: 2292
Postnr: 5881
Chr. Chr.
Rolig nu.
Jeg får da bunker af mails fra LDS fordi jeg ikke husker at fjerne fluebenet ved send mig en mail ved nye indlæg... En venlig reminder om et godt tilbud bringer ikke min urin over 372 Kelvin (også kaldet mit pis i kog).

Jeg synes det er flot at AdminE skaffer et godt tilbus til os alle, også selvom jeg ikke har brug for netop dette her.
Ligesom jeg er taknemmelig -ja, det er jeg- for at AdminE stiller denne fine side til min rådighed. Jeg er her ikke for flot grafik, blinkende duller eller dets lignende, men fordi jeg synes det er en spændende side at læse og skrive på, og fordi her almindeligvis er en god stemning og en hyggelig tone.

Jeg synes det vil være fint, hvis LDS tjente en lille skilling på reklamer og tilbud, eller for den sags skyld, hvis der var en konto, hvor medlemmer frivilligt kunne indbetale f.eks kr 50 til støtte for sidens drift.

Chr.

Selvrensende filter = et filter du selv skal rense.

Bankrådgiver = Rådgiver banken om, hvor mange penge de kan plukke kunden for.

Alt hvad jeg gør er forkert. Deri går jeg aldrig galt.

Vil du være med? Log ind for at svare.

 

Lignende indlæg

 1. Svar mail på LDS
  Om Lav-det-selv
 2. Typefejl i mail fra LDS
  Om Lav-det-selv
 3. Underlige mails
  Lav-Computer
 4. Tilbud.
  Over hækken
 5. Gruppekøb / måneds LDS tilbud
  Køb/Salg/Bytte/Foræres