Motor 'sætter ud' - Passat Diesel

 Følg tråden
makeit
makeit
Indlæg: 56
Postnr: 8800
makeit makeit
Ja det kan være flere ting. Tjek din el pumpe i tank
ALB69
ALB69
Indlæg: 978
Postnr: 2630
ALB69 ALB69
Skrevet af makeit på 29 nov 2013 11:02

Ja det kan være flere ting. Tjek din el pumpe i tank


?

René

a-o
a-o
Indlæg: 8
Postnr: 9370
a-o a-o
Hermed en tak til alle jer der har bidraget til dette mysterium.
Jeg har nu kørt adskellige ture og  tilbagelagt en del kilometer uden at mit køretøj har sat ud. Så jeg tillader mig nu at have det håb, at problemet er løst.
Er det tilfældet at alt er vel, så er problemet blevet løst ved at skifte et relæ. Relæ nr. 103 fejlmeldingen her hed noget i retning af "midlertidig fejl ved stel ved gløderørsrelæ (startrelæ. En fejlmelding 3 mekanikere samt en autoelektromek. hos Lukas i Randers alle udtalte sig om at det "på ingen måde kunne være det". Ikke desto mindre har det været ikke vist sig siden jeg udskiftede det relæ. Jeg måtte insistere på at få skiftet det relæ til 350 kr, istedet for hvad sidste mekanikker foreslog "Det kan kun være brændstofpumpen, pris ca 7.500 kr + arbejdsløn). Jeg må sige: Jeres bud har været mere håndgriblige, jeg giver ikke meget for nutidens auto PC-mekanikere (reservedelsudskiftere). Det foreslag jeg indtil løsningen kom, var en løsning der var påpeget  inden alle andre løsningsmodeller blev sat i værk. Det har sammenlagt unødigt kostet ca 2300kr at være specialisternes (de udlærtes) forsøgskanin men endnu engang tak for jeres indsats.
grossmann
grossmann
Indlæg: 1067
Postnr: 6520
grossmann grossmann
Suk.. Det siger mere om din manglende viden end dine mekanikeres kundskaber. Gløderør får ikke din bil til at sætte ud uanset hvad du tror. Giver allerhøjeste lidt startproblemer.


 

a-o
a-o
Indlæg: 8
Postnr: 9370
a-o a-o
Det er meget muligt, men så er det jo godt der kom en lille fe forbi og fiksede det der ikke kunne være problemet.
Men tak alligevel.
grossmann
grossmann
Indlæg: 1067
Postnr: 6520
grossmann grossmann
Det er altid en fornøjelse at kunne hjælpe. Og jeg tror du har ramt fejlen ved udskiftning af en af de komponenter du nævner tidligere ellers er den periodisk og kommer måske igen.

Men en ting har svirret i mit hoved siden din sidste kommentar. nutidens auto PC-mekanikere (reservedelsudskiftere). Nu har jeg lige afsluttet den uddannelse med højeste udmærkelse på svendebrevet, og jeg vil, (ikke for at indlede en diskussion) påpege at de folk der forstår teknikken i bilerne i dag er sindssygt dygtige og meget hårdt prøvede i det daglige fordi kunderne simpelthen ikke forstår hvor sart elektronikken i bilerne er i dag. Jeg har stor respekt for elektromekanikerne, for de har det ikke nemt.

Så fik jeg fred god søndag.


 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.