foodprosesser

Hej er der nogle der har forstand på foodprosesser konen skal have sådant en efter jul, men hvad skal man vælge, der er så mange,der skal også være noget tilbehør med, hvad er godt håber der er nogle der kan hjælpe 

 


 

Hej er der nogle der har forstand på foodprosesser... Vis hele indlægget
12 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Vi har selv en Kitchen aid køkken-maskine, og den er ganske glimragende til når der skal bages, røres fars og piskes større mængder flødeskum eller kage-creme f.eks.
Vi købte en ekstra skål til den, da vi har 4 unger, så skal der tit laves større portioner af tingene, og så er det rart at kunne have gang i flere skåle samtidigt.

Den eneste ting jeg syn's er trels ved den, er at dejkrogen har det med at "slæbe" dejen op på maskinen, hvis man har gang i (for) store portioner i skålen.

Standard medfølger der en K-spade, en dej-krog og et piskeris. Disse kan godt, men har ikke godt af at gå i opvaskemaskinen, da der er ubehandlede aluminiums overflader, der bliver sorte af opvaskemidlet til op'eren.

Der fås som tidligere nævt en masse tilbehør til kitchen aid køkkenmaskinen, bl. a. snitte/rive-sæt, kødhakker, islavnings skål og flere andre ting.

 

Skrevet af blackbird på 01 jan 2012 15:56
det er ikke forsent endnu men den er måske lidt stor med mindre det er en lille industri. 

Det er klart!, men vi er jo også 2 gamlinger i vores husholdning, så deeeet - - - - -

Med venlig hilsen
ktm

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis