kan man male plast vinduer???

hej jeg har nogen brune plast vinduer fra primovinduer.  farven brun er jo ikke så pæn , syntes jeg ikke. derfor vil jeg gerne male dem hvide. nogen som ved om det kan holde? og hvad jeg skal male med?? og kan man evt male med en dyr spray maling??
håber på mange svar.

 
hej jeg har nogen brune plast vinduer fra... Vis hele indlægget
44 svar
 Følg tråden
Der er 40 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
I svar nr. 2 i denne tråd henvises til en anden tråd, hvor der er en, som har malet plastvinduer vinduer. Der er beskrivelse af hvordan du gør, og de oplyses endvidere at det holder efter 4 år.
epoke, kunne det tænkes at det er fordi der ikke er nogen her der VED om det kan holde ti år måske?? Det er vel også først indenfor de sidste 10-20 år plastic vinduer er blevet rigtig udbredt(?) og derfor ligger der vel ikke den voldsomme store erfaring på området, med hvilke produkter, levetid osv. Har du prøvet at lave en søgning på onkel Google??? Du er åbenbart ikke den eneste der har stillet den type forespørgelse, men Alene de første 4-5 resultater, siger stortset det samme som du har fået at vide her i tråden. Så når ingen reagere med de svar du gerne vil havde, kan det jo tyde på at det er fordi INGEN har det svar du ABSOLUT vil havde, ved konstant at stille det samme spørgsmål uge efter uge. Men du kan, for alle de andre der stiller den slags spørgsmål være den første til at offentliggøre en helt entydig manual til at male plastvinduer, om 10 år Hvis du har 10 vinduer, prøv at købe 10 forskellige typer malinger og hæftegrunder og giv de 10 vinduer hver sin behandling. Så om 10 år, kan du rapportere tilbage og fortælle hvad der kunne holde de 10 år.

Men som hovedregel skal du nok ikke regne med 10 år. Normalt siges der 5 til 8 år, alt efter produkt, behandling osv. De fleste boligselskaber får Deres trævinduer malet med mellem 5-7 års mellemrum. Og efter 7 år, plejer de træ vinduer af trænge til maling. Så at håbe på at maling på plastvinduer kan holde 10 år, tja det mener jeg er ret optimistisk.

http://handyman.dk/debat/vis.asp?id=916
http://www.forum.idenyt.net/forum.asp?show=11259
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:By7nHUSCdocJ:www.idenyt.dk/sitemap/sitemap/plastvinduer%3Fv%3D2+male+plastvinduer&cd=4&hl=da&ct=clnk&gl=dk&source=www.google.dk
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:wUHpbPleSSMJ:www.bygogbolig.dk/blogvis/malingafplastvinduer/+male+plastvinduer&cd=8&hl=da&ct=clnk&gl=dk&source=www.google.dk


Faglært bygningsmaler, gør-det-selv og autodidakt ud i renovering af husmandssted 
tak jacko jeg vil prøve at bruge din metode med de ti forskelige typer maling og se hvorfor en som holder best. nej vel!!! har snakket med en maler han siger det vil komme til at skalde af og når jeg så maler oven på det igen bliver det ujævn. og skaller så af en anden sted på vinduet. problemet er jeg vil gerne have dem malet men 18 vinduer og dør ude og inde. er en kæmpe arbejde og inverstering. derfor vil jeg gerne vide om nogen har prøvet og om det holder... ja 1 har prøvet og det har holdt i 4 år.. lækkert. hvis der så er flere som har prøvet og det holder... så vil jeg være klar til at male!!! derfor mange tak til jacko og jenshøjben. nu kender jeg jers svar men er der andre som kan give mig en svar jeg kan bruge til noget er i velkommen til at skrive her!
altså har nogen prøvet at male plast vinduer? og hvorl ænge siden? holder det?

 
Hej vi spurgte en malerfirma
Og de havde malet deres egne plastvinduer for 10år siden og det holder endnu 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også