Dækkes det af forsikringen?

Vi købt og overtog et dejligt hus 1/7-10 og inden overtagelse tegnede vi en udvidet ejerskifteforsikring. Som nogle måske husker så var det meget varmt i Juli mdr og derfor tjekkede vi ikke diverse radiatorer. Nu hvor efteråret er kommet, har vi prøve vores radatorer for første gang og kan ikke få varme i nogen af dem (hele huset).

Det kan da godt bliver en kostbar affære hvis der skal skiftes rør i hele huset.

Er det noget der er dækket af forsikringen? Der er naturligvis intet nævnt om det i tilstandsrapporten.
7 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvordan har i "prøvet" jeres radiatorer? Da du nævner radiatorer med rør antager jeg at i har centralvarme.

Har i styr på indstillingerne på jeres fyr? Normalt er der en cirkulationspumpe som skal sørge for at vandet pumpes rundt. Lige så normalt er det at fyret har to indstillinger, I - sommerdrift hvor det kun producere varmt brugsvand og II hvor det udover brugsvand også laver varmt vand til jeres varmeinstallation. Så se om det er noget a la det, inden i dømmer installationen ude. Husk også lige at se om der er vand på.

Mvh.

René

Rørene er næppe bare gået i stykker - jeg er sikker på der er en logisk forklaring på jeres problem. Hvis i ikke selv kan få varme på må i kontakte en fagmand, der kan viser jer hvordan varmeanlægget skal betjenes - og den seance er næppe dækket af nogen forsikring.

/ Claus

Der er forskellige muligheder, de mest almindelige er:

Oliefyr, cirkulationspumpen til varme er slukket.

Alle, Luft i radiatorerne.
Nu har vi haft en VVS mand ude og se på det, og fyret virker ikke :o( Der er ikke nok tryk på til at det kan få vandet rundt i rørerne. Så der skal et nyt fyr til - øv.
Lyder mystisk, - fyret har da ikke noget med trykket at gøre, - det er da cirkulationspumper som sørger for at pumpe vandet rundt i systemet.
Og der er da en væsentlig forskel i pris, en ny pumpe koster ca 1500,- plus montering, - et nyt fyr koster vel fra 15.000,- og opefter.
Annonce
Hvis det er trykket så er det nok ekspantionsbeholderen der skal skiftes

Hvis fyret kan lave varmt brugsvand så virker det.

 Mvh.

Flemming

Man skal ikke kaste med Sten hvis man selv bor i et glashus ...Eller hvis Sten er rocker, og ved hvor du bor

Mon ikke det er et gasfyr med indbygget pumpe siden han vil skifte hele fyret, prøv evt. en anden VVSér for både ekspansionsbeholderen og pumpen kan da normalt skiftes enkeltvis uden at man behøver af skifte hele fyret også.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis