Skift af autoradio

Jeg har lige skiftet min autoradio til en DVD-afspiller. Rigtig fint. Havde lige kørt 10 km så stod genratoren af. (Jeg ved ikke om de 2 ting har noget med hinanden at gøre). Så piller jeg anlæget fra igen og får skiftet genratoren. Nu har jeg så sat anlæget igen. Men jeg kan høre en lyd i højtalerne som følger motoren. Dvs. hvis jeg gasser op så den kommer op i omdrejninger følger lyden med. Og det er ikke musikken, men en eller anden dum tone. Nogen der har erfaringer med den slags eller ved hvad dette kan skyldes?
16 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
ktm
ktm
8842 4540
Prøv at have tålmodighed til akkuen igen er ladet ordentligt op. Jeg har ofte hørt den lyd, når generatoren skal pukle særlig hårdt.

Med venlig hilsen
ktm

 

Helbyn
Helbyn
33 2000
Hej, du skal nok montere en- Kondensator på/sammen med + kablet på selve generatoren, Da det er den der giver lyden/støjen. Du skal nok henvende dig der hvor du købte DVD-afspilleren og høre om de har noget støjdæmpningsudstyr. eller en lignende forretning.
Trekkeren
Trekkeren Trådstarter
66 3450
Tror i at sådan en fætter her kan løse problemet.? http://www.thansen.dk/product.asp?c=3428850794&n=1200267216&pn=1220423676
Annonce
Annonce
Helbyn
Helbyn
33 2000
Hej . Kan ikke lige se hvilkenk en kondensator du mener, men du kan få et støjdæmpningsæt hos Blaupunkt - Phillips eller andre, der passer til din vogn.
Trekkeren
Trekkeren Trådstarter
66 3450
det var også kun et stølfilter. Kan det ikke bruges ?
Helbyn
Helbyn
33 2000
Hej , Det kommer lidt an på hvor stor/kraftigt din generator er, det står på den måske 60 ampere, men det skal du tage højde for , da det er vigtigt at få den rette slags /type.kondensator, hvis den er for lille hjælper det ikke.--- Og det skal jo ikke være en kondensator til platiner i et tændningsanlæg.
Annonce
Trekkeren
Trekkeren Trådstarter
66 3450
okay. nu fandt jeg frem til sådan en kondensator du nok snakker om: http://www.biludstyr-shop.dk/default.aspx?load=main&data=productinfo&key=25%20H013033 .

Men jeg kunne bare ikke forestille mig at genratoren ikke kunne følge med. For jeg har jo ikke kæmpe sub i eller noget som helst. kun standard højtalere. DVD trækker selvfølgelig lidt mere strøm end en normal radio - men der er vel begrænsninger.
Helbyn
Helbyn
33 2000
Generatoren har nok været syg inden , og tænk på det har været koldt længe og den har skulle bestille eksfra i denne tid, ang, højtaler størrelsen er den ligegyldig, for bare generatoren støjer så det kan høres, skal den have en støjdæmpning på da det er ulideligt at høre på. det kan være det bliver bedre efter nogle tusind kilometer, men du skal ikke regne med det.
Trekkeren
Trekkeren Trådstarter
66 3450
okay. Jeg må jo ofre de små penge den koster. men ville være lettere hvis den støjdæmper hos thansen man bare sætter mellem forstærker og plus ville virke. Jeg tror faktisk jeg vil prøve den i første omgang. Hvis den stadig er gal prøver jeg så den kondensator til generatoren. Men mange gange tak for hjælpen.
Helbyn
Helbyn
33 2000
Det er OK, og held og lykke med opgaven.
Der er yderligere 6 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Populært lige nu

 1. Oliering blev for mørkt - slibes væk?
  Lav-Hus (læst 191 gange)
 2. Trælim og træstøv.
  Lav-Hus (læst 447 gange)
 3. Hvorfor fremløbsventil fremfor returventil?
  Fyr og opvarmning (læst 265 gange)
 4. Etablering af Terrængulv - Hjælp - Svigende tilbud og signaler fra forskellige håndværkere
  Lav-Hus (læst 235 gange)
 5. Vende vinduer på hovedet?
  Lav-Hus (læst 262 gange)
 6. Endnu et udtag
  Belysning (læst 205 gange)
 7. Bedste måde at opvarme 65m² rum.
  Grøn energi og sparetips (læst 644 gange)
 8. Spartel arbejdet på gips loft
  Lav-Hus (læst 297 gange)
 9. måle vinkler ud
  Værktøj og maskiner (læst 450 gange)
 10. Ejerskifteforsikring / Dårligt håndværk
  Jura, reglementer og krav (læst 317 gange)

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis