Ingen flow = ingen varme :-(

Hej

Efter at have sat systemet på fuld tryk for vinteren, har vi den sidste uges tid stort set ikke haft varme på!
Vi fik sidste vinter lavet gulvvarme i stuerne, fjernede 2 radiatorer og sat 3 kreds wawin system på. Det gav en noget træg gulvvarme i entre og badeværelse, som ligger efter stuegulvvarmen.

Nu er der så kun semi varme på radiatorerne ovenpå, -og kun hvis og i såfald vi slukker for al anden varme. På en eller anden måde driller den nye gulvvarme altså systemet. Det virker også lidt som om, at der er varme i returen på badeværelset, når i endelig får lidt varme den vej.

Fyrmanden mener, at cirkulationspumpen på fyret burde være dimensioneret til systemet, men vi har det altså stadig møg-koldt!

Vi har gasfyr. Hus i 2 plan på 200 kvm. Og vi snakker selvfølgelig ikke nybyggeri men murermestervilla fra 1920 og dermed et ældre rørsystem!

Nogle gode råd...vi tænker i at sætte ekstra cirkulationspumpe på returen og en kontraventil! Men hvad søren kan være galt..?

Rikke

s3it

18 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Der må sidde nogle rensefiltre, - har I tjekket dem?
Godt spørgsmål. Jeg går ud fra, at fyrmanden tjekkede filtre ved både service og ved opkald i sidste uge pga. denmanglende varme!

Mht. balancering af justeringsventiler...så skal jeg da vist lige have fat i VVS´er igen. Burde han ikke have gjort det ved opsætning?

Og tak for de gode spørgsmål, nu kan jeg gå ham lidt på klingen!

Rikke

s3it

læg øret til når der er stille. kan du høre vandet fosse rundt dernede hvis du skruer MAX op for pumpen?

/cs

Der er ikke noget der fosser nogensteder! Anlægget er dødt. Trods den smule varme, der trods alt ender i ovenpå, når alt andet er slukket!

s3it

Annonce
i har ikke skruet ned for pumpen eller noget?

/cs

Der sidder kun pumpe indeni selve fyret, som er placeret i udhuset! Fyrmanden tjekkede den i torsdags. Skiftede den og skiftede tilbage, da den ikke fejlede noget. Men den skal godt nok transportere vandet langt, så måske vi skal sætte en ekstra på systemet!

s3it

Der sidder vel også en pumpe på jeres gulvvarmefordeler?
Ja, det gør der! Og den virker.

Men det er som om, at varmen fra gulvvarmen til stuen stjæler al vandet til den efterfølgende gulvvarme til badeværelse og entre.

Stuegulvarmen er ny, mens gulvvarmen i badeværelset er gammel og uden pumpe!

s3it

Prøv at lægge et billede af gulvvarmefordeleren.
Der er yderligere 8 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis