hvilken modstand?

Hej

Hvilken modstand skal jeg bruge for at nedsætte en 35W motor til 15W, og skal den monteres på den brune eller sorte ledning?
17 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Du bliver nødt til at skrive lidt mere for at få svar. Er det en ac eller en dc motor?. Hvormange volt? Dus skal givetvis bruge en shunt modstand - dvs både den brune og sorte ledning, men for at finde ud af hvor stor den skal være mangler der oplysninger.
U=R*I
P=U*I
P= energi (watt)
U= Spænding (volt)
R= modstand (ohm)
I= strøm (amperer)

så kan du selv beregne det da du selv kender spændingen.
Hvis det er en AC motor så vil jeg anbefale at du bruger en kondensator i stedet. det er nemligt billigere og den bliver ikke varm.

Jacob
Skrevet af AAndersen på 27 jun 2009 15:57
Hej

Hvilken modstand skal jeg bruge for at nedsætte en 35W motor til 15W, og skal den monteres på den brune eller sorte ledning?


Den lilla og så sætter du 3x400V på den orange.

 Mvh.

Flemming

Man skal ikke kaste med Sten hvis man selv bor i et glashus ...Eller hvis Sten er rocker, og ved hvor du bor

Skrevet af FWM på 28 jun 2009 01:06


Den lilla og så sætter du 3x400V på den orange.

--------------------------------------------

Hej..........
Håber ikke nogen følger dette tåbelige råd.........



Roder med det der er sjovt, rodet får dog lov at ligge i fred.
Mvh  Solesen.  

Respekt for alderdommen.
FWM er bevidst farveblind på venstre øje og har forvrænget kikkertsyn på højre øje, og derfor tog han fejl af svømmepølen og natpotten i sidste uge, hvilket afstedkom den lidt misfarvede forklaring.
I øvrigt er der tale om en oscillerende motor med underføring og statisk rotor med magnettænding i afbryderens rulleleje, som fikst kureres med en WATT 69 i mellemstørrelse.

Mvh. Christian

Kasseren... Tror nærmere det er dig der har været i natpotten... :S! Men skal vi ikke prøve at hjælpe den stakkels mand istedet?

Nemli´ ja ;)!

Selvfølgelig vil vi hjælpe, hvilket også kan aflæses mellem linierne i de useriøse indlæg, men der mangler ligesom noget respons fra AAndersen.
Måske var Jacob Antenne's indlæg nok til at løse problemet for AAndersen, men uden relevante tilbagemeldinger kan et kvalificeret råd ikke fremtrylles. Vi må derfor antage at problemet ikke eksisterer.

Mvh. Christian

Ja... Det har du jo egentligt ret i

Nemli´ ja ;)!

Det ville have været godt hvis vi kunne have givet AAndersen den rigtige løsning til formålet. En modstand i serie med en motorvikling er bestemt ikke optimalt, ja man kan dårligt nok betegne det som en nødløsning. Gad nok vide hvor han havde tænkt sig at få den, og hvor monstromet evt. skulle monteres.

Mvh. Christian

Der er yderligere 7 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis