Rottefælde

Vi har rotter i udhuset, som ikke laver andet end at æde alt det lækre gift, som rottefængeren lægger ud

MEN - NU skal det være slut. Jeg vil have mig en effektiv rottefælde, da de s....... krapyler bare skal dø

Hvilken rottefælde skal jeg investere i, for der er jo mange muligheder? Skal det være med smæk, net, drabelige spyd - eller andre sindrige systemer?

Hvis du vil brokke dig, når du bliver udsat for dårlig service og uprofessionel optræden, skal du også huske at rose, når du oplever det modsatte!

34 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det kan da ikke være dit problem, når kommunen står for rottebekæmpelse. Så må de da sætte fælder op????
Rottemanden bruger nogle metal smækfælder som er rigtigt effektive, og billige nok til at de bare smider dem ud efter brug, i stedet for at genbruge dem.

Dem med spyd er beregnet til at sætte op nede i kloaken - og en genial idé. Hvis jeg havde penge, ville jeg købe aktier i det firma.

Green

Jeg bruger de goe gammeldags smækfælder, og så lægger jeg rosiner på udløseren. Det virker fint
jeg bruger en fælde som tar dem levende, den har jeg haft stort held med tidligere og har så efterfølgende haft den fornøjelse af aflive rotterne med luftgevær

dog har jeg i år en extra snu rotte som ikke vil gå i fælden, så lige nu fundere jeg over hvad jeg så skal stille op, for gift lægger jeg ikke ud mere
den gemmer sig nemli i etage adskillelsen og i den ene væg, og lægger den sig der efter at have fået gift har man jo " fornøjelsen" af lugten i laaaang tid efter

har prøvet, ik rart

mvh

Gert Møller

ja det kan laves :-

Glem alt om fælder, gift og andre sære sager. Det virker ikke og hvis endelig rotter og mus skulle krepere af giften, har I en helvedes ulidelig, modbydelig, kvalm og ækel stank i ugevis
Anskaf en rundstrikket Nordvestsjællandsk Jagtkat!

Hende her, hendes forgængere og efterkommere har nappet utallige, men nu er rotterne, og mosegrise og mus,  udryddet og vi må købe kattefoder i sæk og på dåse

Med venlig hilsen
ktm

 

Annonce
he he har 3 af slagsen, dog ikke nordvestsjællandske
men de alle 3 har ikke adgangspas til skunkrum og etage adskillesen, da de mener det også kan anvendes til kattebakke <img src="/DesktopModules/NTForums/themes/LDS/emoticons/sad.gif" align=absMiddle border=0>
det er ellers 2 fortrinlige musse katte og en suveræn rottekat, har ikke tal på hvor mange han har nappet ud i år <img src="/DesktopModules/NTForums/themes/LDS/emoticons/smile.gif" align=absMiddle border=0> men det er rigtig mange(20+)

mvh

Gert Møller

ja det kan laves :-

Næh, jeg vil almindeligvis heller ikke have kattene ind i skunke og andre utilgængelige hulrum, netop pga deres forkærlighed for at markere territorium sådanne steder, men har dog ind imellem åbnet for dem, hvis der en sjælden gang er smuttet en mus ind. Hellere en kattelort end en rådden mus.

De vagtserer udenfor og holder gnaverne ude fra bygningerne og lægger evt. overskudsfangst på lit d'parade foran hoveddøren! :-)

Jeg frygter, at vi snart får klage fra De Samvirkende Gnaverforeninger!

Med venlig hilsen
ktm

 

Jeg har også mine problemer med de ski.. rotter. De er også i væggene. Mortalin har lagt masser af gift ud. Jeg har stilt metal smækfælder op også. Men de går ikke i dem, dog har en spist maddingen fra en fælde og lagt en lort på den næste. Er de der metal fangst bure til hele rotte familie effektive? Eller er der andre kneb jeg burde vide? Er ved at gå ud af mit gode skind efterhånden!
Mvh
Ole
Heksen Druehyld eller hvad hun nu hedder, smider en død rotte i kalken til hendes gård. Den får så lov at ligger der et stykke tid og så kalker hun hele gården med den døde rotte i kalken.
Mennesker siges ikke at kunne lugte død rotte, men detkan rotterne og holder sig derfor væk..
Ved ikke om det virker og har aldrig prøvet det selv.
Vores kat Harly napper ca. 8 til 12 mus, muldvarper og rotter hver dag iflg. dyrlægen og vores forbrug i ormepiller.

Gå efter bolden - ikke manden.

Den glade ejer af en "Maxi 77" byggeår 1980 nr. 3012
 Svendborg

Vores kat Harly napper ca. 8 til 12 mus, muldvarper og rotter


Godt at erfare, at andre katte også tager muldvarpe.
Mange tror at jeg farer med usand tale, når jeg angiver, at vore jagtkatte tager muldvarpe, men de æder dem dog ikke, men anretter dem på lit d'parade foran døren, så vi ikke kan undgå at se det. Lækkert at træde i, hvis man er lidt uopmærksom om morgenen!! :)

Jeg vil nu ikke prøve at male mit hus med døde mus, rotter, mosegrise eller muldvarpe!! :)

Med venlig hilsen
ktm

 

Der er yderligere 24 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også