Rørskade

Jasko89
Jasko89
Indlæg: 1
Postnr:
Jasko89 Jasko89

Hej jeg har lige et spørgsmål ang. En skjult rørskadeSagen er den, jeg fik mig købt et fint parcelhus i september i år (2018) tilstandsrapporten beskrev at inventaret på badeværelse har fugt skader pga. Utilstrækkeligt udluftning, det synes jeg ikke lød så farligt. Lidt senere opdagede jeg at den nederste del af dørkarmen til badeværelset var en del sort af råd, det undrede jeg mig over men tænkte ikke på det værste.

I starten af måneden var jeg så inde i værelset som ligger opad badeværelset for at skifte termostaten på radiatoren, mens jeg bøvlede med at få den til at passe så jeg at tapetet bag fjernsynet gik lidt op. Selvfølgelig skulle jeg rive tapetet af og finde ud af at der er pletvis skimmel på den nederste del af muren mod badeværelset og at muren og gulvet var godt fugtigt. Så jeg tænker på at det må have stået på et godt stykke tid inden overtagelsen af huset?Får ringet til forsikring og de sender en taksator afsted og som undersøger værelset og toilettet, værelset var meget vådt både på væg og gulv, mellem 0,8-1,0 på hans fugtigheds apparat. Senere idag kom der en og Lokaliserede problemet, læk på varme rør på badeværelset 0,5 meter fra væggen ud mod bryggers.

Taksatoren siger at vvs kommer ud i morgen og brækker gulv op i badeværelset. Her kommer så nogle af mine spørgsmål..Brækker de alle fliserne op på badeværelset eller kun det sted? Kan jeg tillade mig at forlange at de brækker hele gulvet op pga. Mistanke om svamp under fliserne?Hvad med isolering, valg af nye fliser?

Kort spurgt, er der bare en der kan forklare nogenlunde hvad der skal ske og hvad jeg har krav på, jeg har runa forsikring med alle tilvalg til hus forsikring.

Det er en nedern situation at stå i på dette tid af året..

Vil du være med? Log ind for at svare.

 

Lignende indlæg

 1. Rørskade
  Lav-Hus
 2. Renovering af køkken og bryggers, forsikring.
  Lav-Hus
 3. Går i gemmen tapetet
  Lav-Hus
 4. forsikring
  Jura, reglementer og krav
 5. Forsikring
  Over hækken