Sous vide hot or not

ktm
ktm
Indlæg: 8645
Postnr: 4540
ktm ktm
Det var da overraskende lidt. Altså 2 kr. for den spøg!
Har du en "tevarmer" hen over maskineriet under processen?
Du skubber noget til mig!! Men det fylder lige som alt det meget andet grej vi har!

Med venlig hilsen
ktm

 

DangMan
DangMan
Indlæg: 338
Postnr: 7100
DangMan DangMan
Skrevet af ktm på 18 jan 2012 22:26
Det var da overraskende lidt. Altså 2 kr. for den spøg!
Har du en "tevarmer" hen over maskineriet under processen?
Du skubber noget til mig!! Men det fylder lige som alt det meget andet grej vi har!


Så længe det ikke er ud over skrænten jeg skubber dig
Jeg har absolut intet gjort for at isolere den. Der medfølger et låg i rustfri stål som jeg selvfølgelig bruger, men låget i sig selv er bare en stålplade uden isolering !

Jeg har lige smidt et par roast beef i. Den ene er fuldstændig pakket ind i bacon og vacuumpakket For spas skyld har jeg sat temperaturen til 55,5 og så får de 20-21 timer. self har jeg sat måleren på igen !

Btw man må aldrig gå ned på udstyret

Sousvidemaster.dk - Hverdagsmad exelente

ktm
ktm
Indlæg: 8645
Postnr: 4540
ktm ktm
Det med blot at bruge supermarkedets wacuumindpakninger har vel den ulempe, at man så ikke får krydderier med under varmebehandlingen? Bør krydderurter m.m. ikke tilsættes først?

Næh, vi går normalt ikke ned på køkkenudstyr, idet min kone har maskinitis ligesom jeg har det mht. værktøj til bilerne!
Vores køkken og værksted er simpelthen overfyldt, og begge er ganske overdimensionerende ift normal standart!

Er dit kødforbrug så steget efter sous vide æraen er startet?

Med venlig hilsen
ktm

 

DangMan
DangMan
Indlæg: 338
Postnr: 7100
DangMan DangMan
jeg har ikke undersøgt hvad en tilsvarende tilberedning af en roast vil koste i en ovn. Det kunne jo være sjovt at kunne sammenligne ! Hvis der er en elektriker herinde med noget special viden tages denne imod med kyshånd !

Ja man kan nok godt sige vores kødforbrug har fået et hak opaf, men sjovt nok tror jeg mængden er konstant, det er kvaliteten der er hoppet op ! Før spiste vi meget hakket kød, nu er vi gået over til udskæringer, men ikke de dyre som mørbrad, snarre de billige som roast og spidsbryst.

Jeg har også selv leget med tanken om at bruge de vacuumpakker de kommer i, men ikke fået det gjort endnu. Umiddelbart vil jeg tro det sagetens kan give et godt resultat, da kødet alligevel skal en tur på en varm pande og så kan krydres der !

Sousvidemaster.dk - Hverdagsmad exelente

kbaa
kbaa
Indlæg: 2
Postnr: 5750
kbaa kbaa
Vi har en PID controller som kan gøre din riskoger eller el-kogeplade til en sous vide koger !
Simpel og masrt, styre temperaturen inden for 1 Grad C. op til 399 Gr. C. så også smart til friture osv.
Er udviklet til laboratorie brug, så en kvalitets sag.
Koster 1095.00 Kr.
Yderligere info [email protected]

Karsten Andersen
Henrik S
Henrik S
Indlæg: 470
Postnr: 6300
Henrik S Henrik S
Har lige set siden også.
En alm. stegepose kan også gøre det, hvis du så halvere stegetiden og lader din steg trække, hvorefter du steger videre kan du opnå samme resultat. vi kokke har brugt interval stegning i mange år, det er ikke så svært, særligt ikke hvis du bruger et stegetermometer også. husk formlen "stege tid = trækketid"
rødt kød SKAL du lade køle lidt ned, inden du pakker den ind og holder den lun, du kan altid varme den op igen, når saften har fordelt sig igen.
 Vær mod andre, som du ønsker, de er mod dig.
Kok og Havenørd.
kbaa
kbaa
Indlæg: 2
Postnr: 5750
kbaa kbaa
Vi har en Sous Vide kontroller der kun koster 1295.00 incl. moms leveret fra Danmark.
Den er fantastisk til brug sammen med en elektrisk riskoger eller elektrisk kogeplade, den tænder og slukker ikke bare for strømmen, den køre op og ned i strmstyrke efter behov, dette giver en meget bedrer temperatur kontrol.
Kontrolleren er med danske stik, virker ved temperature op til 399 Gr. C. så kan også styre frituregryden.
Det er en enhed der er udviklet til brug i laboratorier, så virkeligt et kvalitets produkt der er levet til at blive brugt dagligt.
kontakt mig for yderligere [email protected]
Karsten Andersen
ktm
ktm
Indlæg: 8645
Postnr: 4540
ktm ktm
Så er der kommet en Sous Vide ind i min husholdning!

Med venlig hilsen
ktm

 

Vil du være med? Log ind for at svare.

 

Lignende indlæg

  1. Sous vide hurtigmad.
    Lav-Mad/drikke
  2. Sous vide
    Værktøj og maskiner
  3. Gulvvarme - hot or not?
    Lav-Hus
  4. Nu vil jeg vide det !
    Over hækken
  5. Skydedøre. Hot or Not.
    Lav-Hus