Tændingstester

Hej

Jeg har set det fine fixtur som Jens har lavet:

http://www.lav-det-selv.dk/Forum/aft/165781

Jeg har ikke lige værktøjet til at lave et tilsvarende, så leder efter noget der kan købes til rimelige penge. Noget a'la det her:

http://www.pedparts.co.uk/product/9...ion-tester

Der må da være nogen herhjemme der har sådan en simpel ting men hvor?

Mvh. Jakob Jørgensen
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Prøv at Google på   ignition tester outboard. Så kommer der flere kreative udførelser, som du måske selv kan fremstille.
Den skal helst kunne tage alle cylindre, da der er risiko for at smadre tændingen, hvis der ikke er ertableret et gnistgab til stell.

Bla denne her, er jo ganske enkel, et brædt, et par skruer, en metalskinne og en klemme med ledning.

Mvh jens


Jeg havde bare tænkt mig at teste med et enkelt rør ad gangen og så lade de sidste 2 sidde i motoren som normalt. Det tager selvfølgelig noget mere til batteriet, da der så er kompression på 2 af de 3 cylindre.

Synes bare det er mærkeligt, at der ikke findes en billig løsning. Ellers må jeg jo igang. Den du linker til virker simpel ja.

Mvh. Jakob Jørgensen
Du køber noget tændkabel eller finder et gammelt tændkabel, samt krokodillenæp til stel delen.Normalt kan man skrue enden af et gammelt tøndrør, find en bolt der passer i gevindet på denne, lod den anden ende på tændkablet.
Lod krokodillenæb på den anden ende.
Klip kablet over på midten og lad et lille stykke leder stikke frit frem på begge ender, herefter finder du noget klart plastslange, som lige passer over kablet, hvis det sidder lidt stramt kan du så flytte lidt med kabel enderne og dermed lave det gnistgab du ønsker.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis