Om Lav-det-selv.dk

Lav-det-selv.dk (eller i daglig tale LDS.dk) er Danmarks største samlingssted for boligejere, gør-det-selv entusiaster og "fritidsfolk". LDS er en mulighed for at mødes på nettet og udveksle erfaringer, stille - og få besvaret spørgsmål, få gode tips, inspiration mm. Alt sammen med det formål at forbedre boligen, bilen, båden, haven osv.

Ideen er enkelt og effektiv: Vi stiller rammerne til rådighed, mens indholdet og hele "LDS-ånden" skabes af alle brugerne med en hjælpsomhed og passion for det vi alle brænder for – at lave det selv!

Vi startede LDS i 2000 fordi vi savnede et forum, hvor man kan "sludre" med hinanden - lidt som to naboer over en hæk - og udveksle erfaringer om alt muligt, som f.eks. huset, haven, båden, bilen, motorcyklen, maden osv. Vi gik ”i luften” efter at have lagt 4.000 udvalgte spørgsmål og svar ind, som vi havde opsamlet gennem lang tid til egen anvendelse

I dag er LDS blandt de største og mest besøgte hjemmesider i Danmark med mere end ½ million spørgsmål og svar i forummet.

Lad os bevare den gode ånd og forsætte med at gøre vores fælles "samlingssted" endnu bedre!

Ønsker, ris, ros og kommentarer er velkomne i forummet ”Om Lav-det-selv” eller via kontaktformularen.

Velkommen til Lav-det-selv.dk.

 

Administrator: AllanE

 

PS: Lav-det-selv.dk er en 100% uafhængig side.


827.668

indlæg i forummet

80.477

billeder af projekter

63.767

tilmeldte LDS'ere

600.000+

besøg hver måned