Lys til trappe?

Hey

Vi er ved at overveje hvilken type lys vi skal have sat op i vores trappeforløb. Har I nogle gode forslag til smarte og praktiske løsninger?
Trappen kommer til at ligne denne: http://www.thytrapper.dk/Galleri/trappe32.htm

Vi overvejer om det er smart at sætte spots i skråvæggen eller om det er bedre at sætte noget lys lavere nede ved trinene a la det her: http://www.boliglys.dk/Rum.32.0.html?&no_cache=1&from=&uid=19&generel=rigtig

Alternativt nogle halogenspots nede ved trinene.

Gode forslag og råd modtages med glæde :-)
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det ville se rimeligt rafineret ud med nogle diodelys på undersiden af hver trappetrin, som så lyser ned på det underliggende. Men ellers er ideen med lamper langs trappen heller ikke at kimse af.

V.h. Håndværkeren
Det ville nu nok se rigtigt raffi ud med spots eller diode lys under hvert trin, men det skal nu nok være sekundær/hygge belysning, da man jo ellers ikke kan se ordentligt for sig når man skal gebærde sig på trappen. Så "praktisk" belysning bør man også tænke på ud over det smarte/flotte.
jeg er jo ret maget til spot så hvis i har mulighed for det syntes jeg det ville se super fedt ud med spot i loftet, men det er jo smag og behag, men holdning til lyd i hvert trin er nok at det som Twist nævner det kun er betænkt som hygge og efter min mening skal være dæmpet for ikke og komme til og virke for pop smart.. men fedt folk kommer med gode og anderledes forslag smile
Hej og tak for svarene.

Hvilke spots egner sig til skråvægge? De skal vel kunne kippes ret kraftigt eller have en eller anden form for 45 graders anordning til montering?
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis