Automatisk vanding af blomster

Forslag/idé søges til automatisk at vande blomster

Løsningen behøver ikke være særlig fancy, og prisen skal være relativ lav. Der skal helst være integreret motor (230V) på pumpen, og ønsket er at kunne bruge en timer, f.eks. blot et tænd-sluk ur. Blomsterne står i en opvarmet hal.

Vandet ønskes suget fra en vandbeholder, f.eks. en regnvandstønde, eller tilsv. da der ikke er vandudtag i nærheden af planterne

Jeg har kigget på den nedenstående havepumpe fra Guide, hvor der kunne sættes div. slanger og fittings til/på, og vandmængden reduceres til de forskellige planter (alt efter størrelse) med en ballofix eller lign.

kortlink.dk/nettobuild/5a4y

Er der nogen af jer som har et bedre forslag, eller som måske selv benytter en sådan løsning ?

- Måske er den viste havepumpe "overkill" til at vande indendørs planter med (de står i op til 40 liters baljer), selv om vandmængden bliver reduceret ?

Thomas
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Tja, hvis det bare skal være billigt og let at lave, hvad så med at købe en billig boremaskine, en pumpe til montering på boremaskine, og et sommerhus tænd/sluk ur i dit lokale byggemarked. uret tænder og slukker for boremaskinen som du har sat til at køre konstant med lidt gaffertape, boremaskinen driver pumpen som smider lidt vand rundt. Meget let, ikke så fancy, og du har nok en boremaskine og lidt gaffertape liggende i forvejen. Alternativt, så kunne du bruge en dykpumpe hvis vandet alligevel står i en beholder. Du kan ofte få en meget billigt brugt.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis