Indmuret badekar - erfaringer søges

Vi skal til at lave nyt badeværelse i løbet af et par mdr, og skal have lavet et indmuret badekar. Normalvis sætter man jo klinker på siderne, men vi vil gerne have pudsede kanter istedet, og så en 5 cm bred vandret kant hele vejen rundt langs badekarret.

Vi vil opbygge kassen til badekarret af LITEX vådrumsplader med indbygget vådrumsmembran, og så enten pudse dem op med skalcem multipuds, eller måske alm. vådrumsspartel, da det er billigere, og er mere glat i overfladen end multipudsen. Vi vil lade de gamle fliser (som den tidligere ejer har malet) sidde på væggene, og så pudse dem op, spørgsmålet er bare om alm. vådrumsspartel vil hæfte på dem? Det er ikke noget problem med multipudsen, det har jeg brugt med et godt resultat på vores gæstetoilet.

Efter oppudsningen skal der smøres vådrumsmembran på væggene omkring badekarret, ca. ½ meter op over kanten, og så skal det hele males med vådrumsmaling bagefter.

Er der nogle af jer der har en lignende løsning? Og kan det godt holde med pudsede, malede kanter omkring badekarret, uden det skaller af med tiden?

Synes bare at det er en pænere løsning end med klinker, da det er meget stilrene elementer vi skal have, bl.a. badekar og hængetoilet fra Phillip Starck, og synes det bliver for ordinært og tungt med klinkekanter...

Der kommer dog klinker fra gulv til loft i brusenichen, samt på gulvet wink

Så vil gerne høre om jeres erfaringer, gode som dårlige smile
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Vi skal også igang med dette projekt og vil gerne have lidt kendskab hvilke muligheder man har med indmuret badekar :-)
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også